Hogyha bedurranva már kezdenek nagyon halványan látszódni / körvonalazódni a hasizmaim, akkor mennyire lehetek messze a kockahastól?
Figyelt kérdés
Testzsírszázalékom valahol 20% körül lehet, 185/84-85 körül mozgok, eddig vízszintesen vonalakból (nem tudom minek nevezzem azt a részét a hasnak) semmit nem láttam, csak a függőlegesen kezdett látszódni, hogy kezd alakulni, de azt sem nevezném jól definiáltnak, csak úgy látszik egy kicsit, hogy van.
Elég sokat és intenzíven szoktam hasazni, de eddig nem nagyon tudtam belőni, hogy kb. mennyire lehetek messze ettől a kisebb "céltól". Olyan 5 kg zsírra tippeltem, de ma eléggé meglepődtem. Ha már kezd egy kicsit látszódni valami, akkor nagyon messze még sem lehetek ettől, ugye?
2022. jan. 31. 20:27
1/3 anonim válasza:
A sulyod alapjan 5kg meg biztos van rajtad. Ez mar nem a hasazason fog mulni hanem a dietan, kardion. Az utcso kgokat a legnehezebb ledobni.
2/3 anonim válasza:
Jól írja az első. Csak akkor fog ennél jobban látszani ha nég faragsz a testzsirból
3/3 anonim válasza:
Szerintem még messze vagy. Persze az is kérdés, hogy mit értessz kockahas alatt. Mármint zsírosan is látszódhatnak a kockák és azt is hívhatjuk kockahasnak, meg a 10% os testzsírú kockahasat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!