Kicsit több mint fél év edzés után, (7-8 hónap) alatt ez a fizikum jó teljesítmény?
Figyelt kérdés
Szerintetek a genetikám milyen? A mell genetikám talán a leggyengébb.
Itt a link a képhez: [link]
2022. jan. 30. 21:03
1/8 anonim válasza:
Tesám!
Máskor jobban figyeljél a photoshopra mert a test jobb és bal fele egészen eltérő lett.
Nem baj,majd a sokadik kép után jó lesz az.
Csövi!
2/8 anonim válasza:
Hát ez elég féloldalasra sikerült 🤣
3/8 anonim válasza:
A bal oldaladra is edzél néha báttya
4/8 anonim válasza:
Bal kezed el volt törve vagy mi?
6/8 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy megvan szerkesztve. Szerintetek ennyire élettelen vagyok, hogy megszerkesztek egy képet és ide felrakom, hátha az izomagyak majd írják hogy nagy vagyok? 🤣 A képet nem én fotóztam mint látszik, hanem a bal oldalamtól közelebb fotózták, ezért tűnik nagyobbnak a bal kezem. És azt hozzáteszem hogy jobb kezes vagyok, és csodálkozni fogtok de ami a képen kisebb kezem, az valóságban pedig kicsit nagyobb, mivel az a jobb kezem. De látom senki nem bírt normális választ írni, vagy gondolkozni.
2022. jan. 31. 14:56
7/8 anonim válasza:
Szia!
Amikor feltöltötted, láthattad volna, hogy sz.r a kép.
Ki tudja melyik az igazi feled.
Hogy válaszoljak: jó lenne látni egy előtte képet amihez lehet viszonyítani, de én úgy gondolom, hogy szép eredmény.
8/8 anonim válasza:
8 hónap alatt nagyon gyenge teljesítmény. Kivéve ha dagi voltál. De ha normál fizikumod volt akkor ezt 4 hónap alatt simán elérhető lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!