Izmosabb lábakat lehetetlen elérni otthoni edzéssel? F
Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem konditerembe járni, az otthoni edzés pedig teljesen hatástalannak bizonyult. 190 cm magas vagyok tipikus pálcika lábakkal, ezért nagyon szeretnék izmosabb lábakat. Guggolás gyakorlatokat végzek, eleinte saját testsúllyal, egy ideje 30kg súllyal, ahogy mondtam nincs eredménye (pedig eszek rendesen). Gondolom jóval nagyobb súly kellene a fejlődéshez, de nem tudnék hova tenni annyi súlyt, nincs állványom sem.2022. jan. 29. 16:28
1/8 anonim válasza:
Megfelelő terhelés nélkül esélytelen és mivel szinte alig van otthon plusz súlyod, így ez mission impossible. Persze ott van példának a pályakerékpár, nekik is brutál lábuk van, tehát nem csak a kondival lehet egy szép vastag, izmos combot kiépíteni, de nem tudom milyen lehetőségeid vannak még. Annyi biztos, hogy otthon ennyi súllyal ez felejtős. Nyilván valamennyit tudsz majd dolgozni a pálcika lábakon, de túl nagy sikerre ne számíts így.
2/8 anonim válasza:
sajnos közel lehetetlen. a gyakorlatokat tudod variálni, pl bolgár guggolás, vagy kettlebelles gyakorlatok amik ugye jóval nezeebbek így elég lehet a 30 kilós súly is. de tényleg elég nehéz így, gépek no emg rúd nélkül
azért ha megfogsz két kezedben két tizenöt kilós kézisúlyzót akkor mehet a kitörés, meg vannak hasonló félmegoldások. 30 kilóval mehet a felhúzás mintha kettlebell lenne - de megint modnom, ezek félmegoldások
3/8 anonim válasza:
egylábas guggolás. Ezen nehezíteni is elég könnyű súlyzóval. Ha a hajlékonysággal gondjaid vannak fel kell állni valamire, de fontos az alapos bemelegítés! Nem lesznek tőle olyan combjaid mintha 150kg-al guggolnál de jól le lehet gyilkolni a combjaid ha lassú, szabályos a kivitelezés, majd meglátod.
4/8 anonim válasza:
De lehet, csak nehéz a gyakorlat
5/8 anonim válasza:
De nem lesz olyan kiba.szott izmos láb tőle
6/8 anonim válasza:
Miert nem tudsz lemenni egy kondiba?
7/8 anonim válasza:
Hát ha pálcika lábad van, 50 guggolás után kéne látnod, hogy történt vmi. Jó nem guggolok szabalyosan, de sima guggolas is mar hasznal. 350 a rekordom.
8/8 anonim válasza:
Reszletekbe es en is labatlan vagyok, cdak mondom ezt siman meg tudod te is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!