A kormány el akarja lehetetleníteni a testépítőket?
Figyelt kérdés
A konditermekbe igényes, ápolt, jól szituált emberek járnak.
Eleve egy ilyen közeg meg sem tűrné az igénytelenséget, ápolatlanságot.
Mindenhol voltak kézfertőtlenítők, óránként takarítás, a gépek lefújva szerekkel, távolságtartás (mondjuk ez alap).
Egy ilyen helyen mégis milyen fertőzés terjedne?
2020. nov. 11. 22:37
1/12 anonim válasza:
Mert az igényes jól szituált emberek nem kapják el a vírust szerinted?
2/12 anonim válasza:
Mi köze az igényességnek a vírushoz? Nem tűrik az ápolatlanságot? XDD Felnevettél miközben ezt írtad? Távolságtartás? Amikor utoljára voltam teremben, akkor még majdnem mindenki a másik nyakán. Tisztogatás? Amikor utoljára voltam, 100 ból 1 csinálta rendesen. Óránként takarítás? Sose láttam. Kézfertőtlenítő? Azt kik használják? Sose láttam, max egyszer. A levegőre amit belélegzünk is van valami tanácsod?
4/12 anonim válasza:
Komolyan és csodálkoznak, ha az ilyen “testépítőkről” az ostoba szó jut az eszembe :D hát egy értelmes gondolatot nem írtál ide. A felvetés meg maga nevetséges.
A testépítő meg nem egyenlő a hobbi edzéssel..
5/12 anonim válasza:
Aki edz, arra nem veszélyes a vírus
7/12 anonim válasza:
Nem hinném hogy egyáltalán gondolt volna rájuk.
8/12 anonim válasza:
Mentálisan akarnak megtörni, és depresszióba hajszolni, hogy irányítható legyél. Amíg az ember edz, és érzi azt, hogy nincs lehetetlen, addig sokkal nehezebben irányítható, mint egy eltunyult, elhízott teleszartzokni átlag magyar
9/12 anonim válasza:
Hát utolsó, titeket elég könnyű megtörni, mert gondolkozni se tudtok.
10/12 anonim válasza:
Az ilyenek mint a 9-es egyáltalán mit keresnek ebben a kategóriában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!