M Ricsi nagyon leépült, ezek mind a szteroidnak köszönhetőek?
A prosztatán kívül egyik sincs összefüggésben a szteroidokkal. A szívnek nem a billentyűit érintik, a mellékvesénél nem elégtelenséget, hanem túlműködést okozhatnak, alvászavart pedig altatók-nyugtatók túladagolása okoz.
Szóval ezek a koxosok ugyanakkora százalékát érintik, mint a normál emberekét, mivel nem befolyásolja.
Egyébként az első másodpercekből lejön, hogy felfújt az egész. Halálos szteroidfüggőség?
Ha a 7.05ös képről beszélsz nem tudom ezen mi a rákos végstádiumos beteg? Teljesen normálisan néz ki, még tónusos a nyaka is, ha még ott is ilyen akkor valószínűleg máshol is hasonló. Persze szarul néz ki, de a 130 kilóhoz képest. Egy átlag emberhez képest semmi extra. Nyilván hirtelen kiürült minden szteroid, visszaesik naturál szintre és ennyi.
Egyébként hobbi kokszolók nagyon kicsi százalékát érinti csak bármilyen betegség a szteroidok miatt. Persze profi testépítőknél ez más, de ott is a szív- és érrendszeri megbetegedések jellemzőek csak, abból is a szívmegnagyobbodás, szívroham.
Visszatért a normál állapotába. Ez nem leépülés a szó szerinti értelemben.
Most egy nyáron belépett munkatársam jut eszembe, aki volt 70 kiló, meg 185 centi és akkor elmesélte, hogy ő vírus előtt személyi edző volt meg testépítő versenyeken indult és portázott. Megmosolyogtuk, mert egy ropi volt.
Most meg megy nála a kúra 2 hónapja és 100 kiló a pali.
M.R nél a gond, hogy ezt olyan 40 éves korig lehet veretni ha jó erős a szervezet ennyire durván, utána elkezd visszaütni a bevitt mennyiségtől függően.
Ő meg 45 körül van ha jól tudom, mert régen egy terembe jártunk.
Jóesetben csak tesztoszteron termelési problémák lesznek, rossz esetben komoly belsőszervi gondok, mint nála a szív és keringés.
De van egy dokumentum film ami mérlegre teszi a dolgot pankrátorokon, testépítőkön és színészeken keresztül.
Miszerint ha bekokszolsz, akkor simán elérheted minden álmodat a külsődet tekintve és a folyton űbermagas tesztoszteron szintnek köszönhetően egyéb területeken is sikerre tudod vinni az életedet-ez a magas tesztó és a siker okozza a kox függőség kialakulását is amúgy-cserébe rövidebb életed lesz és nyomorúságos leépült idő előtti véged.
Igen, szteroid.
Én naturálban edzettem, tavaly voltak a járványügyi korlátozások, 7 hónapot hagytam ki az edzésből, de nem vesztettem sok izmot. Az erőszint is pár hét alatt visszajött.
Jan. 29. 19:08
Kívánságod május 5-én teljesült! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!