Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ételeket egyek uzsonnár...

Milyen ételeket egyek uzsonnára és tízóraira tömegnövelésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan ételekre lennék kiváncsi, amiket tudok autóban enni. Csak elővszem és megeszem, nem kell összekeverni, sütni, főzni, elkészíteni.

"rágcsa" szerű dolgokra, amik jók tömegnöveléshez. A többi evést meg tudom oldani, csak amikor a főétkezések közötti kaja lenne, akkor fixen autóban vagyok és nem tudok épületbe menni.

Tippek, tanácsok nagyon jól jönnének!

Köszi!

2022. jan. 27. 17:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Jajj, azt nem írtam, hogy ezekkel az étkezésekkel még kb. 100g szénhidrátot és kb. 50g fehérjét kellene bevinnem összesen.
2022. jan. 27. 17:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én itthon elkészítem a fehérjeszeletet.Nem a boltit eszem.Én határozhatom meg az összetevőket,a mennyiségüket.

Vasárnap megcsinálom,és minden nap hétközben viszek egyet a melóba és 2. étkezésnek benyomom.

Fehérjeport teszek bele,zabpelyhet,bió cukormentes mogyoróvajat,kókuszreszeléket,esetleg fahéjat.Lehet akár valami aszalt gyümölcsöt is.Aztán összegyúrni kis vízzel.Fehérjeszelet formára.Berakom a fagyasztóba fél órára,és teljesen összeáll,utána pedig elszeletelem.Annyit szoktam egybe csinálni hogy 6 szelet kijöjjön.

Vannak neten is receptek.

De ehetsz mogyorót is,tökmagot vagy almát,körtét,banánt.Édes gyümölcsöket.Sárgarépát.

2022. jan. 27. 17:43
 3/16 anonim ***** válasza:

Régen én is csináltam fehérjeszeletet de nekem nem jött be, bár lehet nem kellett volna bele a méz.

Amúgy meg igen, egyél bármilyen olajos magvat, illetve keverj össze több félét. Mandula, kesudió, földimogyoró, napraforgómag stb. És ne ehhez az étkezéshez próbáld igazítani a makróidat elvégre ez a legkevésbé rugalmas. Amúgy meg a kalóriát számold szerintem nem a ch-t.

2022. jan. 27. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Mogyóróvajas kenyér, proteines zabkása
2022. jan. 27. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:

Én sokat eszem autóban, szóval átérzem.

A leírtaknak (ch+fehérje) a nagyobb tescokba, egyből a bejárat mellett lévő hűtőkben kapható kész, csomagolt lazacos wrap (vagy mi) sztem - ha nem is a legideálisabb - de talán jó, én ezeken élek két ügyfél közti 120 km-en.

2022. jan. 27. 20:08
 6/16 anonim ***** válasza:

A fehérjeszelet a legjobb megoldás, rengeteg fajta van kulonbozo makrokkal. Vagy feherje suti

Amúgy pedig szendvics vagy tortilla amit tudsz hoznivinni. Tomegnoveleshez arra figyelj hogy teljes kiorlesh legyen, valami husfele vagy fott tojas vagy rantotta legyen benne plusz azert zsiradek pl sajt. Kremnek meg a hagyományos dolgok helyett humuszy cottage cheess

2022. jan. 28. 07:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Így már nem vagyok annyira vakon, meg fogom tudni oldani :)
2022. jan. 28. 14:13
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Ne uzsonnázz meg tízóraizz mint egy hatéves 😂😂😂 csinálj három étkezést amit normálisan meg tudsz oldani. Ez az ötször evéses baromság már úgyis megdőlt vagy 10 éve.
2022. jan. 29. 03:53
 9/16 A kérdező kommentje:
Hat ha tudnék 3 étkezéssel annyi tápanyagot bevinni, amennyit nekem kellene, akkor elgondolkodnék azon, amit írtál, de hát nem megoldható. Képtelenség nekem annyit enni 3 alkalomra lebontva, mint amit nekem kellene :D
2022. jan. 29. 17:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Mennyi tápanyag kell neked?
2022. jan. 29. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!