Milyen ételeket egyek uzsonnára és tízóraira tömegnövelésnél?
Sziasztok.
Olyan ételekre lennék kiváncsi, amiket tudok autóban enni. Csak elővszem és megeszem, nem kell összekeverni, sütni, főzni, elkészíteni.
"rágcsa" szerű dolgokra, amik jók tömegnöveléshez. A többi evést meg tudom oldani, csak amikor a főétkezések közötti kaja lenne, akkor fixen autóban vagyok és nem tudok épületbe menni.
Tippek, tanácsok nagyon jól jönnének!
Köszi!
Én itthon elkészítem a fehérjeszeletet.Nem a boltit eszem.Én határozhatom meg az összetevőket,a mennyiségüket.
Vasárnap megcsinálom,és minden nap hétközben viszek egyet a melóba és 2. étkezésnek benyomom.
Fehérjeport teszek bele,zabpelyhet,bió cukormentes mogyoróvajat,kókuszreszeléket,esetleg fahéjat.Lehet akár valami aszalt gyümölcsöt is.Aztán összegyúrni kis vízzel.Fehérjeszelet formára.Berakom a fagyasztóba fél órára,és teljesen összeáll,utána pedig elszeletelem.Annyit szoktam egybe csinálni hogy 6 szelet kijöjjön.
Vannak neten is receptek.
De ehetsz mogyorót is,tökmagot vagy almát,körtét,banánt.Édes gyümölcsöket.Sárgarépát.
Régen én is csináltam fehérjeszeletet de nekem nem jött be, bár lehet nem kellett volna bele a méz.
Amúgy meg igen, egyél bármilyen olajos magvat, illetve keverj össze több félét. Mandula, kesudió, földimogyoró, napraforgómag stb. És ne ehhez az étkezéshez próbáld igazítani a makróidat elvégre ez a legkevésbé rugalmas. Amúgy meg a kalóriát számold szerintem nem a ch-t.
Én sokat eszem autóban, szóval átérzem.
A leírtaknak (ch+fehérje) a nagyobb tescokba, egyből a bejárat mellett lévő hűtőkben kapható kész, csomagolt lazacos wrap (vagy mi) sztem - ha nem is a legideálisabb - de talán jó, én ezeken élek két ügyfél közti 120 km-en.
A fehérjeszelet a legjobb megoldás, rengeteg fajta van kulonbozo makrokkal. Vagy feherje suti
Amúgy pedig szendvics vagy tortilla amit tudsz hoznivinni. Tomegnoveleshez arra figyelj hogy teljes kiorlesh legyen, valami husfele vagy fott tojas vagy rantotta legyen benne plusz azert zsiradek pl sajt. Kremnek meg a hagyományos dolgok helyett humuszy cottage cheess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!