Hogyan lehet valaki könnyű, de nagyon erős egyszerre?
https://www.youtube.com/watch?v=l84vmuuuHRg
Kb. 70 kilósan 186 kilót nyom ki fekve. Szerintem nem kokszol, mert sehogy nem néz ki a csávó, kis tömeg van rajta. Csak fekvenyom amúgy állítólag meg csigás gépen tricepszre dolgozik és húzódzkodik. Legalábbis a videókból ennyi jön le. Egy darabig guggolt, de úgy látom azt már nem csinálja. Erőemelő múltja van a csávónak.
Én is láttam már ezt a csávót. Az én szerény véleményem: koksz nélkül nem nyom fekve ember 180-at ekkora testsúllyal.
Ha valaki eljut natúrban testsúly kétszereséig, akkor már összeteszi a két kezét. De az a testsúly két és félszerese, nevetségesen sok.
"Szteroid témához nagyon nem értek, lehet van olyan cucc is, ami csak erőt növel, izmot nem hoz annyira"
Bőven van ilyen.
"Amúgy minek cuccol az ilyen, ha nincs komoly cél? "
Hogy el tudja a adni a "spéci" edzéstervét. Sok személyi edző is ezt csinálja. Kokszol, majd azt mondja, hogy a "fejenállva csigás bicepsztől" nőtt meg
Itt a program (lsd. [link]
The Routine
Monday/Wednesday
Same volume and intensity both days:
33% x 10 (warm up)
56% x 10 (warm up)
79% x 5
86% x 3
91% x 1
96% x 1
91% x 1
91% x 1
86% x 3
79% x5
Friday
Fridays are tougher usually due to end of work week and 3rd bench day of week. If you can't repeat M/W, then use this lighter scheme that doesn't hit 96%. If you do happen to find the strength to repeat the M/W session, definitely do so as you have the whole weekend to rest and you will feel like superman come Monday's session.
33% x 10 (warm up)
56% x 10 (warm up)
79% x 5
86% x 3
91% x 1
91% x 1
91% x 1
86% x 2
79% x 4
79% x 3
Hát ez szerintem elég egysíkú ahhoz, hogy naturálban elvigyen egy 180-as nyomásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!