Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha napi 100 fekvőt megtudok...

Ha napi 100 fekvőt megtudok csinálni és akarok menni kondiba, kreatint meg valami fehérjét már nem is kell szednem, mert elég lesz ez az erőszintem, hogy ne nézzenek ki, kezdőként?

Figyelt kérdés
Otthon akartam kicsit edzeni,hogy mire megyek kondizni, elég erős legyek.Fél évet itthon emelgettem, fekvőztem, helybenfutás,árnyékbox.haverjaim már járnak edzeni.Kérdés, hogy ekkora kezdő erővel ami nekem van, erősebb leszek náluk?Ők fehérjét esznek, én nem akarom szedni, meg a kreatint mondták még.Sima szőlőcukros víz elég lesz,edzés előtt?
2022. jan. 23. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Annyira jelentéktelen vagy, hogy senki le se fog szarni a kondiban. Ezért kár volt otthon bohóckodni. Egy konditeremben maximum az erőddel vagy az izomtömegeddel tudsz kitűnni. Ha gyenge vagy és nulla a formád, akkor a kutyának nem fogsz feltűnni, mert aki ott van, annak a 95 százaléka ilyen.

A szőlőcukros, fehérjés, kreatinos trollkodásra pedig nem akarok kitérni, az csak simán szánalmas, mint te magad.

2022. jan. 23. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kár volt ennyit fáradni, úgysem fogtok sokáig járni.
2022. jan. 23. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szeretnék legalább egy évet edzeni, ezért is edzettem otthon, hogy ne 0 erővel menjek kondiba.haverjaim semmit nem edzettek, ők fél éve kb oda járnak, de fehérjét meg minden ilyen kiegészítőt esznek,nekem is adtak már kóstolni, de nem akarom folyamatosan szedni, szerintem elég a kaja.
2022. jan. 23. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Jeez, senkit nem izgat a kondiban hogy mennyit emelsz, vagy hogy mennyire vagy izmos, mindenki el van foglalva a saját dolgával.

Én nem járnék ezekkel a"barátokkal" kondizni mert így lesz az edzésből egómutogatás, majd pedig a szar forma miatt jó kis sérülések meg értelmetlen 1 rep maxok ami egyenes út a kórházba a leszakadt izmok miatt.

Fehérje meg kreatin nem fog mágikusan megerősíteni ezek kiegészítők, nem pedig ezek dolgoznak az izmaid helyett.

Szőlőcukros víz? Minek? Egyél és menj el edzeni.

2022. jan. 23. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi eszre se veszik h ottvagy, mar egy halado fizikum se tunik ki. Egy kezdo, atlagos emberke lathatatlan
2022. jan. 23. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ez tényleg így van. Senki le se szart, amíg csak azért jártam le, hogy futópadozzak. Otthon volt egy "erőemelő szobám", úgyhogy nem volt szükségem a konditermi súlyokra. Aztán amikor építkeztem és hónapokig a testvéremnél laktam, akkor már nemcsak a futópad miatt, hanem a gyakorlatok miatt is igénybe kellett vennem a termet. Akkor már egy éve jártam oda, de akkor kezdtem el feltűnni a kokszos józsiknak, meg a csajoknak természetesen, amikor a 210-ekkel elkezdtem guggolni. Addig csak egy átlagos srác voltam a tömegből. Utána meg én lettem a "csávó, aki tudjátok, mindig olyan rohadt nagy súlyokkal dolgozik és mindig tiszta ér a homloka".
2022. jan. 23. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki nem fog kinézni, csak kezdd el az edzést, egyél sokat és legyél kitartó, a fejlődés nem fog elmaradni.
2022. jan. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!