Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kardio edzést végzel?

Milyen kardio edzést végzel?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Gyorsabban sulyzozok
2022. jan. 22. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Évekig futottam. Aztán amikor elkezdtem komolyan venni az erőemelést, akkor egyszerűen az alsótestem nem volt képes regenerálódni a nehéz súlyos edzések mellett úgy, ha még futni is eljárok, ezért átálltam arra, hogy rossz időben ugrókötél otthon, jobb időben biciklizés vagy túrázás odakint.
2022. jan. 22. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Én 10km-eket futok minden 2. lábnapon, így van időm regenerálódni. Ha jó idő van szívesen megyek hosszabb 50-100kms biciklitúrákra is.
2022. jan. 22. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
sokáig semmit, pár hónapig felváltva fekvő bicikli és ellipszis, aztán azóta megint semmi
2022. jan. 22. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Jelenleg sehogy mert nincs türelmem edzés végén mêg kardiózni,úgy érzem így is elég ideig tart a súlyzós edzés.Meg is látszik mert összetett gyakorlatoknál nagyobb isméltésszám nem megy túl jól,érzem hogy a levegővétel nehezen megy.

Viszont tavasszal szálkásításnál kipróbálom hogy heti néhány napot biciklivel járok munkába,2X 6km.Ez legalább edzésen kívül van így nem leszek nagyon fáradt,kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos.

2022. jan. 22. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
cangázok
2022. jan. 24. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!