Szerintetek Arnold 74-ben vagy 75-ben nézett ki jobban?
14 évesen kezdett edzeni és 16 éves korától kezdett koxolni.
3 szem danabollal és heti 100 mg decával kezdte.
A csúcson 16 danabol ment naponta. A többi passz. Azt tudom , hogy Földi Imre is napi 16 szem nerobolt szedett, akkor itthon az volt még nem szúrtak semmit.
Földi imre dehogy szedett napi 16 nerobolt.
Eríggyé má a hülyeségekkel.
Nem tudom mikori gyerök vagy, de ezt a nerobolt mi is szedtük még, akkor voltam 20 körül mikor ez nagyban ment.
ha beszedtél 5-6 tabit, odavágott, mint a gyújtásproblémás lada koppánykipufogó.
Ezek még eredeti gyógyszertári cuccok voltak, az utolsó években hamisították, de akkor már csak a konditermi nyikhaj gyerekek szedték.
Komolyabb bodys hozzá se nyúlt már akkor.
szóval ilyen városi legendákkal maradjál meg magadnak, meg a haverjaidnak.
Én amúgy ismertem imre bácsit, ha az 16 tabit beszedett volna ebből, a mája kétszer akkora lett volna, mint amekorra ő magam volt.
Hiszen egy apró termetű emberről beszélünk.
2 kúrát csináltak az évben az ő idejében. Egy keményebbet 3 hónappal kezdték a verseny előtt, utána 3-4 hónap pihi. Majd egy gyengébb kúrát az izommegtartás végett, hogy ne tűnjön el minden amit felszedtek.
Ahogy mondják no steroid no muscle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!