Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek Arnold 74-ben...

Szerintetek Arnold 74-ben vagy 75-ben nézett ki jobban?

Figyelt kérdés
Mr Olympia
2022. jan. 15. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9.válaszoló,ennek fuss neki mágegyszer...
2022. jan. 16. 09:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Sergio mondta , hogy használtak már decát és winstrolt is. Léteztek akkor.

[link]

2022. jan. 16. 14:15
 13/21 anonim ***** válasza:

14 évesen kezdett edzeni és 16 éves korától kezdett koxolni.

3 szem danabollal és heti 100 mg decával kezdte.

A csúcson 16 danabol ment naponta. A többi passz. Azt tudom , hogy Földi Imre is napi 16 szem nerobolt szedett, akkor itthon az volt még nem szúrtak semmit.

2022. jan. 16. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Földi imre dehogy szedett napi 16 nerobolt.

Eríggyé má a hülyeségekkel.

Nem tudom mikori gyerök vagy, de ezt a nerobolt mi is szedtük még, akkor voltam 20 körül mikor ez nagyban ment.

ha beszedtél 5-6 tabit, odavágott, mint a gyújtásproblémás lada koppánykipufogó.

Ezek még eredeti gyógyszertári cuccok voltak, az utolsó években hamisították, de akkor már csak a konditermi nyikhaj gyerekek szedték.

Komolyabb bodys hozzá se nyúlt már akkor.

szóval ilyen városi legendákkal maradjál meg magadnak, meg a haverjaidnak.

Én amúgy ismertem imre bácsit, ha az 16 tabit beszedett volna ebből, a mája kétszer akkora lett volna, mint amekorra ő magam volt.

Hiszen egy apró termetű emberről beszélünk.

2022. jan. 16. 14:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok, hogy hány kg volt. Első súlyemelő edzőm aki Olimpia bronz érmes, volt világbajnok lökésben aki a mai napig él. Ott volt Tatán az edzőtáborba és edzett velük csak nem mondott hülyeséget.
2022. jan. 16. 14:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként is Földi szívta a cigit , nesze neked edzés. Versenyen is szívta, közbe emelt , utána szívta tovább. Nem hiszem , hogy 16 szem hazavágta volna.
2022. jan. 16. 15:00
 17/21 A kérdező kommentje:
De Arnold szúrta is magát? Amiket írtok azok inkább zsírégető szterodik vagy izomtömeget növelnek?
2022. jan. 16. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Szurta is magat, de toredeket mint a maiak es allitolag csak versenyek elott par honappal
2022. jan. 16. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:

2 kúrát csináltak az évben az ő idejében. Egy keményebbet 3 hónappal kezdték a verseny előtt, utána 3-4 hónap pihi. Majd egy gyengébb kúrát az izommegtartás végett, hogy ne tűnjön el minden amit felszedtek.

Ahogy mondják no steroid no muscle.

2022. jan. 16. 23:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, a 19es hihető. Sztem is így nyomta a szemtelen.
2022. jan. 17. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!