Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetek erős?

Hogyan lehetek erős?

Figyelt kérdés

Az osztályomból én vagyok a leggyengébb, felmérésen nekem lett a leggyengébb a szorításom (36 kg), az osztályomban néha viccből szkanderozunk de senkit se tudok lenyomni, és ha bent vagyunk az iskolai konditeremben, akkor is én tudom a legkevesebb ismétlést megcsinálni adott súllyal.

Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

2022. jan. 6. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Mozogni kell. Mindig is szerettem sportolni, itthon, semmi extra, 0 eszközpaletta, csak saját súly, 0 tudás, de mivel kitartó voltam, lett eredménye. Én voltam a legalacsonyabb, és eléggé szálkás sovány alkat voltam, mi is szkanderoztunk suliban. Meglepő volt, hogy egyáltalán nem én voltam a leggyengébb, sőt, az összes barátomnál erősebb voltam.

Szóval a megoldás egyszerű, manapság könnyebb információkhoz is hozzájutni, hogy hatékonyan csináld, van 1000 tipp az étkezéshez, 1000 gyakorlat, videók... a lényeg, a kitartás, ne hagyd abba pár hónap után.

2022. jan. 6. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el valami olyan sportot, amiben fontos a fizikai erő. Ez lehet atlétika, küzdősport, súlyemelés, sima konditermi edzés stb. A lényeg, hogy olyat kezdj el, ami tényleg érdekel, és ne hagyd abba.
2022. jan. 6. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A marokerő az adottság igazából. Max. marokerősítővel tudod célzottan fejleszteni.

A többi problémádat megoldja a konditermi/saját súlyos edzés.

2022. jan. 7. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a felmeres a szemelyi edzom szerint is az egyik legnagyobb marhasag a sulis teisorakon

Erosodni jeg ugy rudzs ha eroedzeseket vegzel. Vagy teremben vagy mas sportban de rendszeresen es fokozatosan novo terhelesekkel. Legjobb lenne edzov hogy tuti mindent szabalyosan csinalj. Es hat nsm jon rogton, jopar honap kell hogy meglatsszon. De ha rákap az ember akkor mindenki teged fog irigyslni

2022. jan. 7. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Te sehogy
2022. jan. 10. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!