Ezek a falra szerelhető csigás gépek nagyon gagyik?
Ezek érnek valamit? Vagy teljesen felesleges ha van erőkeret + rudak súlyok?
Miért lenne gagyi?
Otthoni edzéshez teljesen jó.
Az első ér valamit, HA tudod fixálni a felső kart,h ne forogjon el. A második egy hulladék. Fém a fémen csiszitöl, lineáris csapágyat TV-ben sem látott az ötletgazda/tervező.
Ráadásul egy klasszikus gyúrásnál (főként ha férfi vagy) az alsó csigát lábtámasz nélkül nem sok mindenre lehet hasznalni, mert nem tudod a magasságát állítani.
Van rendes erőkeretem, de nincs rajta csiga és sajna nem is lehet venni hozzá tartozékként. Húzódzkodásból nem megy túl sok 5-6 max sorozatonként, ezért szeretnék lehúzásra, evezésre valamit. Döntött törzsű evezést, invertált evezést szoktam gyűrűn meg egykezessel fűrészelést, de az a baj hogy ezzel a pár sorozat húzódzkodással mellé sokra nem megyek és jó lenne valami ilyen jellegű gyakorlat is + ezen elvileg lehet oldalemelést csinálni meg tricepszezni is. Találtam egy jó fajtát, de azt csak USA-ban árulják, pedig nagyon jó áron van...
Mindenképp kis helyigény eszközre lenne szükségsem, mert alig férek el így is.
USA ide, USA oda, ez is egy hulladék. Hiába is mondom, nem hiszel nekem még ki nem próbálsz egy ilyen fostaligát, és előtte/utána egy rendeset.
Szerintem inkább építs magadnak valami rendes motyót! Vagy keress egy lakatost/hegesztőt, aki a terveid alapján legyártja neked.
Hallod-e
Hát miért nem teszel fel valahova egy sima csigát, rá kötelet, egyik végére súlyt, a kötél másik végét meg a derekadhoz? Hát akkor elvileg könnyítené a gyakorlatot, tudnál belőle csinálni pl 5×8-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!