Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Betonkeveréssel, talicskázássa...

Betonkeveréssel, talicskázással, favágással mennyit lehet izmosodni?

Figyelt kérdés

Borsodban élek.Nincs se időm se energiám egy kemény munkanap után még edzeni.

napi 10 óra kemény fizikai munka, utána még hazamenni, meg boltba, ez nem fizikai melósnak való.Mégis elkezdtem izmosodni, napi 10 szalámis zsömlét eszek meg, 1 liter tej megy el napközben.

Fél éve csinálom a betonozást, de már most izmosabb vagyok mint a haverjaim, akik közül sokan edzőteremben edzenek, mert a szüleik még kifizetik nekik.Egy részük otthon fekvőzik meg felüléseket csinál, azokon semmi nem látszódik.

Ha pár évig csinálom ezt a fizikai melót, hogy legyen pénzem utána edzegetni, komoly előnnyel fogok indulni a konditeremben?

Párszor azért hétvégén lementem velük, eredményeim

fekve 100 kg 4szer

bicepsz 60kg 10szer

fekvőtámasz 60db egyszerre

20 éves vagyok,170cm és 68kg

2022. jan. 3. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Gyenge
2022. jan. 3. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

"bicepsz 60kg 10szer"

A kocsmákat szétverő kőművestroll (Jenő, József, Elemér) már kérdez is!

2022. jan. 3. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Bicepszem erős, mert a cementes zsákokat kézben kell emelgetni, talicskát is egész nap kézzel tolom.

Vagy ha malteros vödröket cipelek, azt is kézben adom fel.

Tudom a mellizmaim kicsit elmaradottak, de a fekvőzéssel megpróbálom szinten tartani.

Amúgy nem tudom mik ezek a nevek, joci vagyok.

2022. jan. 3. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

A legfontosabb az étkezés. Anélkül nem történik sok minden. Mintha kevés cementtel kevernél betont. Hiába kevergetnéd gyorsabban, vagy több ideig, attól nem lesz benne több. 10 zsemle és 1 liter tej pedig még egy középiskolásnak is kevés, nemhogy egy fizikai munkásnak.

A másik pedig, hogy a nagy izom nem erősebb, mint aki az erejét növeli. Szóval egy edzőteremben felpumpált izmos csávónál simán erősebb lesz egy kevesebb izomtömeggel rendelkező erőemelő, mert ő nem a látványra gyúrt, hanem erőt növelt. Tehát más jellegű edzés szükséges aki látványra megy és aki erőre.

A fizikai munkások általában erősek, nagyon jó állóképességgel, pedig sokszor vagy soványak, vagy kövérek, de hozzászoknak a terheléshez, és a nagy súlyokhoz.

A konditerembe annyi előnnyel indulsz majd egy kezdőhöz képest, hogy kevesebb idő kell amíg megtanulja a tested kezelni a terhelést, és az izületed is jobban fogja kezelni a súlyokat. Látványban nem lesz nagy előny, erőben igen.

2022. jan. 3. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanultál volna.
2022. jan. 4. 03:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogy napi 10 szalámis zsömlétől 68kiló vagy:)
2022. jan. 4. 06:21
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Azzal lehet csak igazán izmosodni🤭 Amúgy én is azt tanácsolom menj vissza az iskolába tanulj valami értelmes szakmát, mert ez az életmód amit folytatsz nem a hosszú élet titka.
2022. jan. 4. 07:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"bicepsz 60 kg 10-szer"🤣🤣🤣🤣🤣hát ez hülye!🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂
2022. jan. 4. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
vegyél otthonra súlyzót vagy csináld meg magadnak betonból. meg van oldva
2022. jan. 4. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Építkezés, alapanyag adott. Levágsz 2db 200-as csatornacső darabot, odatalicskázol cementet sódert, összekevered, kiőntöd a csat.csöveket betonnal, összekötöd az egészet betonacéllal. Megvan minden amit írsz, és még súlyzód is lesz ha kirugnak mert levágtál a csövekből.
2022. febr. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!