Újév után van értelme lemenni kondizni?
Na akkor elmondom, én hogyan fogtam bele ebbe a sportba.
Úgy 6-7 éve lehetett, amikor már baromira zavart hogy giliszta testem van, mint akit éheztetnek, szóval kitaláltam, hogy edzeni fogok.
Mielőtt belefogtam volna, rákerestem a neten a dolgokra, mert kb olyan szinten voltam hogy a fekvenyomásról azt hittem bicepszre megy, hátizomról meg nem is tudtam hogy olyan van. Találtam nagyon fasza leírást az alapokról, ami alapján össze tudtam rakni magamnak a terveket, aztán egyesével rákerestem a gyakorlatokra, hogy hogyan kell tökéletesen végezni őket. Otthon volt pár súlyzóm, azokkal begyakoroltam, és aztán lementem a terembe.
Aki erre nem képes, és arra se hogy akkor fizessen egy edzőnek ha már ő maga lusta/balfasz ehhez, azt nem fogom sokra becsülni, és bár persze bárkinek válaszolok ha kérdez vagy szólok ha látom hogy úgy csinálja hogy attól mindjárt lesérül, de többre nincs időm se kedvem. Nem 1960-ban vagyunk, tele a net azzal hogyan kell elkezdeni ezt a sportot, ha én meg tudtam tanulni magamtól, más is képes rá. Nagyon remélem a mi termünket elkerülni a hullám, ma délelőtt még nyugi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!