Újév után van értelme lemenni kondizni?
miért ne lenne értelme? főleg ha komolyan elhatároztad magad :)
bár szerintem ilyenkor mindegy milyen nap van, menni kell és csinálni
milyen sokszor mondják az emberek, hogy "majd holnap"
ha már akkor elkezdték volna rég sikerült volna a kitűzött cél
hajrá mindenkinek!
Miért ne lenne értelme? Minden testmozgásnak van értelme, minden testmozgás hatással van az emberre.
Igen, ilyenkor valóban többen vannak, és igen, vannak akik pár alkalom után abbahagyják. Amitől undorodom, az az amikor egy túlsúlyos személy eljön a terembe és mindenki bámulja. Szegény erőt vett magán, összeszedte a bátorságát, és a sok gyökér csak nézi, nevetgél, ahelyett, hogy segítene esetleg neki a helyes testtartásban, kedvet adna neki. Nagyon sokan elfelejtik, hogy ők is voltak kezdők, ők sem a nagy súlyokkal kezdték, és igen, vannak naturál emberek, akik nem tolnak szteroidokat, és lassabban érik el a kívánt testet. Undorodom azoktól akik lenézik az új, kezdő embereket, és igen, volt hogy kitiltottam emiatt pár gyúrós, szteroidos fószert a termemből. Igen, van saját termem. Igen, ritkán írok választ, de most azt éreztem hogy muszáj. Szóval menjen bárki nyugodtan terembe, nyugodtan kérjen segítséget, a szteroidos dagadt vagyok de izmosnak hiszem magam barmokkal pedig ne foglalkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!