Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Új fehérjeshake-re váltanék,...

Új fehérjeshake-re váltanék, azon belül is izolátumra. A felsorolt típusok megfelelnének?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy az eddigi fehérjémet lecserélném (eddig a scitec 100% wheyt fogyasztottam). Képbe jött, hogy izolátumot vásárolnék, ezek közül kettő terméket néztem ki. Az egyik szintén scitec, az isowhey zéró, a másikról viszont még nem hallottam, ez az isi-fuji 100% natural. Leírás alapján igencsak fehérjedús és még ízesítetlen is. Ez azért tetszik nekem, mert így kiiktatnám az ízesítés miatt a fehérjében lévő készítményeket, amit azért tartok jónak, mert nem gondolom, hogy az ízesítések 100% természetes dolgok lennének. Ugyan grammra pontosan, nagyon tudományosan nem számolgatom az étrendem, elvégre nem akarok (nem is tudnék :D) versenyezni, inkább a fenntartható, arányos étkezés a célom, viszont szeretnék nagyobb sebességbe kapcsolni. Szerencsére relatíve könnyen izmosodom, emellett viszont könnyen hízom, többek között ezért is gondolom, hogy jót tenne egy "könnyebb" ráadásul jobban felszívódó fehérjekészítmény az étrendem megpiszkálása mellett. Az ízesítés hiánya pedig azért szimpatikus, mert ezzel is sallangmentesebb lenne az étkezésem.

2021. dec. 15. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a felszívódas gyorsasaga a cél, akkor inkább fogyassz hidrolizátumot. Az a leggyorsabb.

Egyébként a célnak megfelel, amit írtál.

2021. dec. 15. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz tole semmi kulonbseg.. am az iso whey zero nem biotech? 🤔
2021. dec. 15. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
2: Nem, bocsánat, rosszul írtam le. Egész pontosan isogreat zéró. Scitec, zöld csomagolása van.
2021. dec. 15. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:
1: igazából edzés, kardio és nyújtás után rögtön be szoktam dönteni a mostanit is, kb 20 perc míg hazaérek és eszem. Mostanában a hideg miatt bicikli (habár lábnapon mindig autóval :D) helyett autóval megyek többet, így kb 5-6 perc a hazaút és az uzsonna/estebéd.
2021. dec. 15. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az égvilágon semmivel nem fog többet érni az izolátum a koncentrátumnál, leszámítva, hogy kevesebb pénzed marad. Ezekkel a felszívódási sebességekkel testépítőknek érdemes foglalkozni, akiknek inzulin megy és nagyon nem mindegy a felszívódási idő. Ezzel szemben egy naturál, de még egy inzulint nem használó telekokszolt testépítőnek is teljesen mindegy.

Ha 5-20 perc alatt hazaérsz akkor pedig egyáltalán a fehérje shake értelmét sem látom. A szilárd kaja nagyságrendekkel jobb.

2021. dec. 15. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Inkább egyél normális kaját😉
2021. dec. 15. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
39%

500. fehérjés kérdés az elmúlt 1 hétben.

Legalább válts témát, bakter.

Most főztem kávét, ha gondolod szívesen megkínállal, beszélgetünk egyet közben, legalább addig sem unatkozol.

2021. dec. 16. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!