Miért nem jön fel rám izom?
Másfél éve csinálom,eddig jött fel rendesen,minden tök jó volt. De már vagy fél éve nem bírok tovább fejlődni.
Annyi,hogy a hasamról letudtam szedni egy kis felesleget meg több súlyt bírok el. De izom az nem akar feljönni.
180 cm/90 kg
🤣🤣
Tapasztalat?🤣
Miért nem leszel inkább erőemelő testépítés helyett?
Nézd, a kérdező is ezt választotta itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__103..
Idézem: "A zsíros kenyér olcsó kaja, akár kanállal is ehetem a disznózsírt és meg lesz a növekedéshez szükséges 3000 kcal."
Én nem tudom,de igyekszek már figyelni a dolgokra és rendesen edzeni,mert nem bírom elhinni,hogy majdnem fél év alatt lóf*sznyi izom nem jött rám.
Az van,hogy korábban is jártam kondiba,aztán később otthon edzettem,nem volt eddig semmi baj,viszont van már mondom jó pár hónapja (közel fél éve)megakadtam, izom nem jön rám. Ez miatt vissza tértem a kondiba,2 és fél hónapja csinálom és még mindig semmi pedig már több súlyt is bírok már el.
2 és fél hónap "visszatéréssel" kellett volna,hogy izmosodjak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!