Edzés betegen mennyire javasolt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok. Multheten hétfőn betegedtem le.Kiderült hogy koronavírusos voltam/vagyok.Viszont már múlthét pénteken elmúlt minden.Viszont csak jövőhét héten mehetek suliba. Viszont most egy kicsit néha köhögök de egyeltalán nem vészes.Mivel lassan 2 hete itthon vagyok nagyon hiányzik az edzés.Lassan 2 hete nem edzettem a vírus miatt.Most mennyire lenne rossz ötlet edzeni? Most csak bicepszeznék/alkaroznék kicsit.Vannak itthon súlyok szóval tudnék egy teljesen jo edzést csinálni csak nem tudom mennyire javasolt.Szerintetek lenne valami bajom? Köhögésen kivul semmi bajom nincsen.De a köhögés sem suru2021. dec. 10. 14:54
1/5 anonim válasza:
Háború van, nyomni kell nincs mese, menni kell előre
2/5 anonim válasza:
Itt béke van de amúgy ez alapján mehet már az edzés.
3/5 anonim válasza:
Ha napok óta semmilyen komolyabb bajod nincs és úgy érzed, hogy a szervezeted simán készen áll arra, hogy gyúrj egy picit, akkor egy kis karhajlítás nem fog megártani.
4/5 anonim válasza:
Bicepszezésbe nem fogsz belehalni otthon, ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
Csinálj egy könnyebb edzést és egyből meglátod, hogyan tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!