Hol találok olyan magyar testépítős fórumot, ahol tudnának nekem hathatós tanácsadással segíteni?
Jómagam kb. egy 200 kg-s (kb. 180 cm magas) elhízott dagadt disznó vagyok, aki életében nem végzett semmilyen komolyabb sport tevékenységet.
Azonban a folyamatosan előforduló, különféle egészségügyi problémák miatt úgy érzem hogy muszáj változtatnom. Plusz undorodva nézek reggel a tükörbe, amikoris egy gusztustalan, elhízott varacskos disznó néz vissza rám. (Sokszor emiatt az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem.)
Viszont ehhez szükségem volna olyan ember, vagy emberek segítségnyújtására, akik tudnának segíteni az olyan embereknek mint én - azaz hogy honnan induljak el.
Első körben rendkívül szívesen venném az esetlegesen olyan felajánlott fórumokat, ahol ilyen ügyben szakerű segítségnyújtást tudnának biztosítani.
Azaz:
- Mik az első lépések
- Milyen edzéstervet kell követni
- Továbbá milyen diéta az, amihez az embernek tartania kell magát
"különféle egészségügyi problémák miatt"
És ezek a problémák kezelve vannak?
Hormonális kivizsgálások történtek? Mert 200kg az már eléggé nagy mértékű elhízás. Tuti hogy van hormonális oka is.
Előszőr ezt az utat kell végigjárnod,és csak utána diétába fognod,és edzeni mert lehet hogy többet ártasz mint használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!