Háziorvos kötelezhet különféle vizsgálatokra ha fehérjét fogyasztok?
Érettségi után szakma tanuláshoz kell vizsgálat.
Mikor voltam dokinál és félmeztel vizsgált ekg meg hasonlók,akkor kérdezte hogy gyúrok?
Mondtam hogy igen,erre ő hogy fehérjét is szedek?
Igen,mondom.
Nagyszerű akkor vérvétel belsőszervi ultrahang is mehetek.
Nekiállt mondani milyen káros a belső szervekre.
Erre hazaértem elmondtam anyunak,mérges lett és kidobott egy zacskó feherjét mert káros .
Ha megyek vissza a dokihoz hogy magyarázzam el neki hogy ezt csak tejből vonják ki?
Ki az a te?
Ismerjük egymást?
Most regisztráltam,mert az egészség témakörben érdekelne pár kérdés.
Nagyon nehéz erre a kérdésre válaszolnom.
Egyrészt találkoztam már teljesen ostoba orvossal, tehát talán el is hiszem a dolgot.
De nem arról van inkább szó, hogy azt hitte szteroidot tolsz?
Egyébként egy kis plusz vizsgálatba nem halsz bele.
Már megint te, ugye?
Néhány napja UGYANEZ a kérdés volt, UGYANÍGY megfogalmazva, UGYANÚGY a gonostlz, fehérjét kidobáló anyuval, a csúnya doktorral...te komolyan kérdezem, téged mi éltet, hogy ezt csinálod?
Marhára kíváncsi lennék, tényleg minden rosszindulat nélkül.
Így vezeted le a frusztrációdat?
Nem kötelezhet rá.Ha nagyon erősködik,aláírhatsz egy papírt,hogy saját felelősségre nem mész el vizsgálatra.De amúgy nem halsz bele,legalább megnéznek,az orvos meg higgyen azt a fehérjeporról,amit akar:)
Jótanácsként annyit mondok,a fehérjebevitelednek csak kisebb részét fedezze a fehérjepor,a tejsavót nem könnyű feldolgoznia a szervezetnek.Bőven elég,ha edzések után tolsz egy turmixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!