Mi miatt terjesztették ki a vizsgálatokat az utóbbi időben ennyire? És kötelezhetnek erre bárkit is, ha valaki nem vesz részt bizonyos vizsgálaton mit von maga után?
Milyen vizsgálatokról beszélsz?
Elvileg nem kötelezhetnek semmire
Dehogynem volt.Minden évben volt
Nem fogdogsták meg a cicim, de megnézegette a doki.A fiúknak meg a heréjét nézték meg
Azt nézik normálisan fejlődik e
Milyen intim vizsgálat?
Nőgyógyászati az tuti most sincs
hát fiúknál amit írtál,here,fitymaszükület,nálunk semmi ilyen nem volt,szóval most mért is szükséges ez,én már jóval idősebb vagyok 27 éves és nálunk se fiúknál,se lányoknál nem volt ilyen,sőt középsuliba is csak szem,hallás,súly,fogak.
Évekig nem csináltak ilyet akkor most mért is olyan fontos ez.És kötelező-e egyáltalán?
Azt tudom hogy mért nézik,mi az ellenőrzés célja,de nálunk és a többi ismerősőmnél sem volt,akik alattam jártak pár évvel náluk vezették be előszőr.legalábbis nálunk és örültünk hogy megúsztuk.
Csak nem értem évtizedekig nem volt ezekre szükség,iskolába menetel előtt volt a gyerekeknél ilyen átfogó vizsgálat,utána semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!