Mi miatt terjesztették ki a vizsgálatokat az utóbbi időben ennyire? És kötelezhetnek erre bárkit is, ha valaki nem vesz részt bizonyos vizsgálaton mit von maga után?
Ha megnézed az eü.-s kérdéseket csomó olyan van, aki fitymaszűkületes, fáj,ha hátrahúzza, rövid a fék, stb. Most jobb, hogy itt próbál tájékozódni és tenni vagy nem tenni ellene? Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb, ha már iskolában kiszűrik ezt, minnél fiatalabb korban!
Persze, senki sem örül, ha "ott" vizsgálgatják. Én kicsit idősebb vagyok, mint a kérdező, de általános és középsuliban is nem egyszer volt, hogy akkor gatya le, kisterpesz és megmogyoróztak. :D Akkor kellemetlen volt, de a mai fejemmel úgy gondolom, hogy mégiscsak hasznos.
Oké azért kérdeztem mert pl van egy unokaöcsém aki nem sokára középsuliba megy és megmondta,ő el sem fog menni vizsgálatra,ha ilyenre kötelezik,mert rossz emléke van,náluk 6.-ban az össze fiút egyszerre hivatták be egy gatya lehetett rajtuk és a többiek előtt kellett letolni,hát bocsi de ettől én is kiakadok,én se vetkőznék a többiek előtt se fél,se teljesen meztelenre,a többi évben már nem volt náluk ilyen,de állítólag van pár középsuli ahol szintén van,és ő azóta minden évben amikor hallja hogy vizsgálat lesz már tök fusztrált és aludni sem tud nagyon,és a többiekre is így hatott.Ő tudni szeretné ha lesz ilyen és nem engedi,akkor nem lesz e baja ebből a szüleinek és ez engem is érdekelne azért.Ők falun élnek és még zavarobb volt hogy a helyi orvos csinálta,simán úgy hogy az asszisztens is még ott volt,ami még rosszabb volt nekik.
Viszont tényleg senki nem tudott arra választ adni mi kötlező és mi nem és nem lesz e következménye,ha megtagadnak némely vizsgáltot?
Például nálam is volt még fiatal koromban hogy félmeztelenül kellett a csajokkal általánosban sorban állni és a következménye orvos fóbia és a többiek is mert azért tartjuk a kapcsolatot csak akkor mennek dokihoz ha muszály,szóval ha így veszed melyik jó.
Egyébként szerintem megalazó a többiek előtt így állni és nekik is tök rossz,én olvasgattam itt több hozzászólásnál,hogy a gyorsaság miatt csinálják így,de szerintem ezzel megsértik az embert.
De még most is van olyan nálam csak pár évvel fiatalabb ismerősőm akiknél meg nem volt ilyen jellegű vizsgáalat.
Ugyan.Eltúlzod.
Torna óra előtt az öltözőben is közösen vetköznek. Meg a strandon
Kőzépsiluban se mogyoróznak már!
Az hogy ránéznek az meg nehogymár annyira gáz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!