Mi miatt terjesztették ki a vizsgálatokat az utóbbi időben ennyire? És kötelezhetnek erre bárkit is, ha valaki nem vesz részt bizonyos vizsgálaton mit von maga után?
Csak ámulok.
A mai fiatalok tényleg ennyire szégyenlősek az orvosok előtt?
Az öltözőben a gatya is marad fiúknál és lányok esetében a melltartó,strandokon meg vannak öltözők és fülkések is,szóval nincs meztelenség.Fura lenne tesiórán meztelenre vetkőzni.
Olvasd végig együtt kellett bemenniük és meztelenre vetközniűk,szeritem ez azért nem normális,betegre és orvosra tartozna mindenféle vizsgálat,azért mégse a többiek előtt vizsgálják meg a fitymáját meg a heréjét,és a csajok sem szeretik ha a mellüket mert valahol azért ki is tapogatják a másik előtt csinálják,meg az ő teste joga lenne dönteni a saját testéről .
Egyébként igen szégyenlősek,nálunk sem voltak ilyen cikis vizsgálatok.A mai gyerekek nem szeretnek egymás előtt meztelenre vetkőzni,főleg osztálytársak előtt,mért én se vetkőznék le a kollégák előtt,egyébként ebben a korban a legszégyenlősebbek,sok cikk volt erről és ott azt írták ezt életkori sajátosságként kell felfogni.
A kérdésem még mindig hogy meg lehet-e tagadni és nem bűntetik meg ezért a szűlőket?
A szégyenlőség még mindig jobb mint a magamutogatás.
Nem a vizsgálatokkal van a konkért bajom,nem tudják mihez van joguk,szólhatnak-e,ha valami nem tetszik,vagy zavarja őket.
Sehol senki eddig végülis nem tudott arra válaszolni,hogy mik a kötelezők,mert valahol sokféle vizsgáalatot csinálnak,valahol kevesebbet,valahol figyelnek,hogy egyenként zajlodjon,valahol nem.
Azért tényleg az öltözőben való öltözést ne hasonlítjuk ahhoz amikor valaki pucéron áll a doki előtt és még legalább egy nővér is ott van csak úgy.Szóval más nemű is van ott,amikor a vizsgálatot úgy is egy ember végzi.
Egyébként csajként én sem szívesen vettem volna le az alsómat is iskolásként főleg ha más osztálytárs is ott van meg a dokin kívül pár ápolósrác is.
De már kaptam választ,hogy lehet nemet mondani,mert az elején leírta valaki hogy neki a gyerekei megtették és nem lett gond,meg sikerült itt találnom még egy ilyen témát és ott is az volt.A választás meg úgy sem az enyém,én elmonom az unokaöccsémnek mi a pontos helyzet a választás meg az ővé úgyis!Rábeszélni nem fogom,neki kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!