Milyen fehérjeport ajánlanátok? Egyáltalán érdemes?
Még régebben próbálkoztam tejsavó fehérjével, de attól elég csúnya hasi bajaim voltak szóval az csak egy alkalom volt. Mint később kiderült egyébként laktózérzékeny vagyok, abban persze nem volt laktóz de feltételezem a tejfehérjét sem tolerálja a szervezetem.
Aztán később próbálkoztam marha fehérjével, mert azt olvastam abban nem igazán van allergén anyag. Soha nem volt pattanásos, még serdülőként sem de attól valamiért nagyjából egy hónap után megjelentek a ragyák az arcomon és csak azután múlt lassan hogy felhagytam vele.
Azért nem értettem, mert nem vittem túlzásba a fogyasztását és rengeteg folyadékot ittam. 75-80 kg voltam, és naponta egy adagot, kb. 30 grammot vittem csak be por formájában és általában kb. 60 grammot étkezéssel. Ez így összességében egyáltalán nem sok, régebben sokkal több húst ettem, akkor volt hogy összességében ennyi vagy több fehérjét vittem be és nem lettem ragyás. Igazából csak azért akartam por formájában bevinni hogy megemeljem az egyébként nem túl magas fehérjebevitelemet anélkül hogy mindent össze kéne ennem azért hogy tartsak egy szintet.
Mi okozza hogy ilyen kis dózistól is ragyás lettem? Van olyan akinek ezek nem váltak be hasonló okból, de talált olyat ami nem okozott problémát?
Van valami ami akadalyozza, hogy több húst egyél?
Csinálj húsételeket. A csirke olcsó, néha eszel egy kis marhahúst.
Tehát, elmondásod alapján marhafehérjével IS próbálkoztál, de olvasatod szerint abban nem túlzottan fordulhat elő allergén anyag, majd pattanásos lettél, ezután felhagytál a marhafehérjével.
Valóban nem nagy mennyiségben szedted a tápszert? Nem lehet az könnyen, hogy elszámoltál valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!