Futáshoz milyen appot ajánlanàtok,illetve milyen tempóban,ütemezésben érdemes elkezdeni?Minden nap mehet?
Az appot csak azért kérdem,mert vagy 3 az letöltöttem iphonera,de valamiért egyik sem akarja mérni a lépésemet..🤦🏽♂️😅
Előre is köszönom a válaszokat!
Okés köszi!
Illetve azt elfelejtettem beleírni a kérdésbe hogy ha elkezdek futni,és úgy érzem elfogyott a szufla,akkor álljak meg nyugodtan és utána újra futok,ezzel hozzászoktatva a testem,vagy tényleg úgy kell mint pár embertől hallottam hogy csak akkor állj meg ha már elakarsz épp ájulni,amugy mindenképp futásban kell maradni?!:D
én nem akarok ehhez hozzászólni. nem futok, nem bírja a lábam.
de a pulzus nagyon lényeges! ha az elszáll akkor le kell állni, belegyalogolni!
#4-sel egyet értek
Gyakorisághoz annyit hogy úgyis érezni fogod. Futás előtt melegíts be. És a végén lazíts le. De így is valószínűleg olyan izomlázad lesz hogy látni fogod hogy nem fogsz te minden nap futni, főleg az elején ;)
Okes,megfogadom,koszi a kommenteket!:)
Viszont iPhonera csak fizetos futo app van amit lehet rendszeresen hasznalni????
nem
a strava ingyenes
nem minden része az, de simán jó arra hogy rögzítsd merre jártál és mennyit mentél és hány perc/km-ed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!