Észrevettétek, hogy Bereczki Krisztián elkezdett szépen belesedni?
#9 ez nem vélemény, ez tény, amely frusztrációtól 100%-ban mentes, Kathi Béla ugyanezt megmondta neki szemtől szemben :)
#10 úgy látom nem nekem kell elgondolkoznom. Igen, a növitől lesz több az igf, de ha növi nélkül csak igf-et szúrsz ugyanúgy bubble gut lesz, tehát nem a növitől van, csak közvetetten. Gynonál sem mondod hogy a tesztótól van, hanem az ösztrogéntől, hiába a tesztó aromatizál.
11: lényegtelen.
Amit írtál zagyvaság:
"genetikája jóindulattal is átlagos, váll-kar szeparáció 0, vádli 0, comb kevés, a többit pedig nem tudja megmutatni, mert a pózolása egy bodysport kupán sem állná meg a helyét"
2 napos kérdés,a kutya se foglalkozik veled,05:09-kor írtál utoljára,mivel ugy gondoltam hülyékkel nem érdemes foglalkozni, így nem válaszoltam.
Erre 22:07-kor megint ide nyögsz valamit, amire szintén nem vagyok hajlandó válaszolni. Úgy látszik neked pszchihiátriai segítség kell, mert még nem nyugodtál le azóta se,te fotelharcos gyökér.
Miért feszengsz egy anonim, internetes fórumon?
Ennyire erős vagy, hogy be mersz szólni az embereknek?
Ugye, nem fogsz bántani senkit? Kérlek szépen, ne tedd! Félünk a hatalmas (kamu)ökölvívó meg (kamu)"arc"művész tudásodtól😵
Ja amúgy már értem, miért nekem címezted.
De azért elmondom, nem én vagyok a 05:09-es kommentelő. 😉
Én max visszakérdezek a trollinnyónak egy trollkérdés alatt, de semmiképp nem állnék le trágárkodni, meg feszengeni egy anonim, internetes fórumon, ahol mindenki azt ír, amit akar és az lehet, ami akar- mint egy szerepjátékban.🤣
vannak bajok a toronyba nem kicsi..
Bezárt a lipótmező,itt látszik meg ennek a hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!