Molnár Richárd vagy Berki Krisztián a jobb testépítő?
Figyelt kérdés
Melyikük az esztétikusabb?#Berki #MRichárd
2021. júl. 15. 18:18
2/26 anonim válasza:
Nálam M Ricsi az abszolút példakép az élet minden szegmensében
3/26 anonim válasza:
Ezt csak akkor lehet megállapítani, ha mindketten leültek már legalább 10 évet.
5/26 anonim válasza:
Akkor én is beszállhatok a versenybe, 10 + év sitt után
6/26 A kérdező kommentje:
Te miért ültél?
2021. júl. 15. 20:09
7/26 anonim válasza:
Lehet humorizálni, de az átlag magyarnál, többre tudom őket tartani. Mi az átlag magyar? Egy frusztrációkkal teli gyökér, akinek semmibsem szent és haragszik mindenre és mindenkire, de mikor egy bűnözőről van szó, aki tele van pénzzel, azonnal belázadnak irigységükben, mintha ők olyan szentek lennének, közben meg az anyjukat is eladnák 500 forintért, és akkor milliárdokért mit tennének? 😅
8/26 anonim válasza:
Senki sem humorizált, én még nem tartok ott, hogy bűnözőket piedesztálra emeljek. Akinek ehhez van gusztusa, egészségére, én egyértelműen kifejeztem a nemtetszésemet.
9/26 anonim válasza:
Egy ilyen kérdésért a sitten hogy miért ülsz, kiverik a fogaid, szóval jól gondold át kitől mit kérdezel öcskös
10/26 A kérdező kommentje:
tehát gyilkosság, értem
2021. júl. 15. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!