Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Molnár Richárd vagy Berki...

Molnár Richárd vagy Berki Krisztián a jobb testépítő?

Figyelt kérdés
Melyikük az esztétikusabb?

#Berki #MRichárd
2021. júl. 15. 18:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Miért ültél 9es? xd
2021. júl. 15. 21:38
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Mert szerinted csak azért osztogatnak X évet? Hü lye vagy de legalább nem vagy okos
2021. júl. 15. 21:38
 13/26 A kérdező kommentje:
még nem vagyok elég császár ahhoz hogy böribe kerüljek :(
2021. júl. 15. 21:44
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Undorodom a bűnözőktől. A két és fél csillagos, 10 évet ült kokszostól ugyanúgy, mint a nagyképű senkiházi Berkitől. A másik, ha jól látom, a Dózsa György úti gázoló. Szerencsére nem kell ilyen aljanéppel érintkeznem.
2021. júl. 15. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:
9%
Haverom osszejott egy novel, aki évek ota prosti. Elvolt a nővel, pénze is volt, de beleszeretett egy másik lányba. A prosti bosszúból feljelentette, haverom 10 évet kapott emberkereskedelem miatt, szegény ártatlan prosti meg azota is éli világát, nyilván prostiként. Szóval, nem kell egyből ítélkezni, mikor meghallasz egy nagy börtönévet
2021. júl. 15. 21:49
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván ez egy mindennapos eset, és bemondásra, bizonyítékok nélkül ítélnek tíz évre embereket, akik nem fellebbeznek, csak nyusziként tűrik, hogy kicsinálják. Hülyíts mást a storyjaiddal.
2021. júl. 15. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
El vagy te tévedve. Ha te magadba bolomditasz egy prostit, aki pénzel téged, és ő utána feljelent, súlyos éveket kapsz
2021. júl. 15. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
A való életben meg se gondolnád hogy voltam bent, szóval hiába undorodsz a fajtánktól, azt se tudod miért ültem de ítélkezel felettem, de ne felejtsd el neked is van egy téglád bent, te is bekerülhetsz, milliomos bankárok is ültek bent sok évet közúti baleset miatt, biztos egy kalap alá kell venni őket is egy pedofillal vagy egy kajakbaxó gyilkossal.. Egyébként nagyon régen ültem, azóta egyetemet végeztem normális életem van, mindent elértem az életben amit akartam, csak nehezebb volt az indulás, meg sok hátrány ért eleinte. Ma már semmi, büntetlen előéletű vagyok, jól keresek, az átlagnál jobban élek, de nem felejtem el soha honnan jöttem, és azt sem kik fordítottak hátat nekem, azóta a fagyi visszanyalt sok embernél, a sors visszaadja amit érdemelsz
2021. júl. 16. 07:20
 19/26 anonim ***** válasza:
#5-ös, miért ültél?
2021. júl. 16. 09:26
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Válasz : #13
2021. júl. 16. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!