Bereczki Krisztián hogy hogy nem kapja meg a profikártyát?
A vádlija siralmas, kar-váll szeparáció 0, versenyen a combjai is kicsinek tűnnek a felsőtesthez képest, a pózolása sem tökéletes. Egyszerűen a tömeget leszámítva nem profi testépítő szint.
Az semmit nem jelent, hogy akkora, mint egy ház. Shaun Clarida pár napja rommá verte Regan Grimest, pedig a válláig sem ér és tömegre is kisebb.
Ja hát én csak annyit látok ebből, hogy ge*i nagy a csávó :D
Molnár Peti akkor elvileg jobb testépítő nem? Mondjuk ő ránézésre is komolyabbnak tűnik egy magam fajta hozzá nem értőnek.
2 fő problémája szerintem a formaidőzítés, és a pózok. Az utóbbit nem igazán értem, hogy miért nem próbálja kicsit feljavítani, ez a legkevésbé melós része, és már évek óta mondja neki mindenki, hogy a pózolása katasztrófa (profi szinthez mérten).
Genetika sem az igazi. Lábai szerintem aránytalanul kicsik a felső testhez képest.
Nagyon komoly formája van, rettentően elszánt testépítő, de a valódi profi mezőnyben a dobogós helyektől elmarad. Edzőjével már sokat variáltak a kaján, és az edzésterveken is. Tömegeléskor több ch menjen mint előző alkalommal, száradáskor mennyi legyen a ch, legyen ch hintáztatás stb. De valahogy áttorő eredményt nem érzem, hogy előző formájához képest el tudna érni.
Lábra nagyon rá kéne feküdnie
Szerintem az a hihetetlen hogy valaki ekkora brandet tudott felépíteni úgy hogy nem is profi. Van üzleti érzéke, és
influenszer hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!