Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes test edzéshez mondanáto...

Teljes test edzéshez mondanátok tippeket?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, h egy izmomra csak egy gyakorlatot végezzek? illetve, h hogyan állítsam össze a gyakorlatokat?

heti kettő illetve ha engedi az időm akk három alkalommal edzenék.

2021. nov. 23. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az ICF bevált, ha érdekel még pár tipp írj.
2021. nov. 23. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ICF 5x5 edzés nekem is bejött, és a beszámolók szerint elég sok embernek segített már.

Bár ha heti 2x tudsz edzeni az kevés, kéne a heti 3.

2021. nov. 24. 07:27
 3/3 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a kérdésed de amit én tudok mondani:

Heti 3 edzés ami 1 óra időtartamú + bemelegítés és nyújtás. Nem tudom, hogy edzőterembe vagy otthon akarsz edzeni, de ha bármi is legyen a terved, mindenképpen legyenek láb izomzatokat erősítő gyakok (combhajlítók, combfeszítők, farizomzat, vádli). Aztán jöhetnek a hátizomzatai (széles hátizom, csuklyás izom, rombusz izom). Majd, mellizomat, és végü: bicepsz, tricepsz, delta izom.

Ha használsz súlyokat, akkor mindig annyit amivel pontosan tudod elvégezni a gyakorlatokat! Ne csak 1-1 jól bevált gyakot ismételgess, mert egy idő után csak stagnálni fogsz, fejlődni nem. Legyenek a tarsolyodban mindig bőven gyakorlatokat. Youtube-on ha rákeresel ezekre a témákra, nagyon sok hasznos oktató videót találsz a célodnak megfelelően.

2021. dec. 14. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!