Észrevettétek, hogy a cicababa típusú csajok, nők sokkal jobban értékelik ha egy pasi kedves és barátságos, nem pedig tipikus bunkó alfahím?
Én ezt vettem észre…
És nem téves a megfigyelésem, persze nem is reprezentatív minta.
Mit gondoltok miért lehet ez?
Illetve akkor is írjatok, hogyha pont hogy ellentétes a megfigyelésetek!
Előre is köszi!
Kedves baratságos,jófiúcska
gilisztákkal nem foglalkoznak a jó nők.
Persze lakájnak jó vagy,ilyen kis csicskabohócnak,akit el lehet ugrasztani gintonicért,fagyiért,meg viheted a táskaját a cuccait a strandon.
De dugni nem fogod,az biztos.
Jól gondolom, hogy eléggé sok energiát fektetsz a testi képességeid fejlesztésére, kiváltképpen az izomerőd minél magasabb fokú növelésére a jó kinézettel egyenesen arányosan? Jól látom, hogy hatalmas erőfeszítéseket teszel?
Kérlek, kort is írj előre is köszönöm a kedvességed, közlékenységed!
Csak egy példa: molnár ricsi és barátnői pl. kálmán szilvi,bakó diána (amúgy szerintem ezek csak szétplasztikázott torzszülöttek) vagy ricsi haverjai és azok női.
ricsi és haverjai kedves aranyos jó lelkű emberek,ezzel veszik le a cicababákat a lábukról, nem az agresszív bunkó pénzért bármire képes szemétláda stílussal!
Persze :D az ilyen nők a csóró 50kilós cuki gyerekre vágynak akinek még kocsija sincs.
Hódi párja focista, kiss virág párja vállalkozó (áfacsaló?),szóval ha ez a 2 ember egy egyszerű gyárimunkás lenne akkor ez a 2 nő szóba sem állt volna velük.
berki meg kaphatott volna sokkal jobb nőt is magának, főleg a molnár ricsi meg berki féle férfiakra bukó "cicababák" közül,berkinek amúgy férfi szemmel is csúnya ork feje van.
Madárvállúaknak nincs cicababa.
100 kg alatt észre se vesznek,mert puding vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!