Ilyen egy tipikus medvés definiálatlan testalkat?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdés.
Azt tudom hogy rosszul nézek ki és nem vagyok esztétikus, nem vagyok izmos, de itt most nem ez a kérdés.
Hanem hogy a "medvés" és a "definiálatlan" jelző helytálló-e?
Csak mert néhányszor már mondtak ilyeneket a hátam mögött.
2021. aug. 21. 10:13
1/47 anonim válasza:
Sztem, pont jó így, ahogy vagy. Hány éves vagy? Látszik, hogy figyelsz a testedre és sokat törődsz vele. Én is, csak nekem sajnos borzalmasan néz ki még ennek ellenére is. Épp a napokban röhögtek, meg gúnyoltak ki. Ha te nem érzed magad esztétikusnak, akkor mit szóljak, pl én.
3/47 A kérdező kommentje:
Ha viszont nem az, akkor nem értem miért mondanak ilyen baromságot? :D
Mert az tény ha zsírosabb vagyok úgy talán még valamennyire helytálló, bár kifejezetten akkor se.
2021. aug. 21. 10:44
4/47 A kérdező kommentje:
Ha ésszel és kitartóan csinálod akkor lesz eredménye. Nekem is szarok az adottságaim, legalábbis a testépítéshez mindenképpen.
2021. aug. 21. 10:46
5/47 anonim válasza:
1 es vagyok, kösz, de nekem már késő. De a fél karomat adnám, ha legalább ilyen lennék. Szóval, ne törődj a véleményekkel.
7/47 anonim válasza:
Te miért lőpor el más képét és élsz vele itt vissza trollkodással?????
8/47 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert ez a saját képem azért.
2021. aug. 21. 12:07
9/47 anonim válasza:
Ahha, hogyne. Beszéltem már a kép tulajdonosával, nem gondol semmi ilyesmit amit írtál.
Ne lopd el más képét!
10/47 A kérdező kommentje:
Akkor te valakivel nagyon összekeversz. Hol beszéltünk???
2021. aug. 21. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!