Változtatni kéne, ha kezdek zsírosodni?
Mielőtt elkezdtem kondizni szinte képtelen voltam hízni. Állandóan 70kg voltam, bármit tettem,ettem.
Most kezdtem a 4. hónapot és már 80kg vagyok. Az elején netről nézett étrendet toltam, főztem, stb és hát lassan lassan jött a tömeg, de elég kényelmetlen volt.
Most pedig már két hónapja eszek mindent, nagyjábóli mértékkel. Pl: Reggeli 5-6 baconos tojás, egy szelet kenyér, 10óraira egy zabos fehérjees banános turmix, ebédre általában menüzök, két nagy rantotthus, leves, 3 orakkor is tolok valami rantotthust, virslit, edzés után turmix, vacsit nem mindig kívánom, de ott is eszem néha virslit, vagy valami aprosagot.
Azt vettem észre, hogy az izmaim mellett a hasam is jelentősen nőtt. Ha elengedem magam ijesztoen nagy,a regihez képest.
Szerintetek érdemes elhagyni olyanokat, mint egy szelet kenyér, panirozott hús meg hasonlók, amik esetleg a has növekedését segítik? Vagy konyveljem el, hogy a tömegemmel együtt a hasam is nő, aztán majd egyszer eltuntetem?
Még most kezdj el dolgozni azon, hogy lapos maradjon az a has.
A felesleges szénhidrátot, mint amit írtál, panír hagyd el és edz sokat hasra.
A hasi zsírt a legnehezebb eltüntetni, ne hagyd nőni.
Sok edzés hasra=még nagyobb bendő.
Inkább kezdj el kocogni, sétálni, túrázni, kerékpározni. A szívednek is jót tesz.
Hasi edzéssel nem lehet a hasi zsírt eltüntetni. Azért híztál, mert sokat eszel, sok a kalóriabevitel. Vagyis fogyni kalóriadeficittel tudsz.
Amúgy mozgás szempontjából legjobb, ha vegyesen vannak erő- és kardió edzések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!