Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelőt miből lehet...

Tömegnövelőt miből lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Van feherjeporom otthon, ezt akarom majd inni, de gondoltam csinálok valami házi tömegnövekőt. Mit tegyek bele? Tehetek a fehérjéből bele? És még mit tegyek bele? Zabot, túrót, tojást, banánt? Még mit lehet? Írták a netem a waxy maize-t, de túl sokat nem tudtam meg, hogy hogyan és mivel lehet azt enni. Jó az, segit? Az szénhidrát?
2021. nov. 16. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Ez így nem lesz jó... Olvass jobban utána a témának, menj el egy személyi edzőhöz, aki érti a dolgát és utána van miről beszélni.
2021. nov. 16. 19:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Es ez a Myomax hardcore mennyire jó? Kevesebb benne a cukor?
2021. nov. 16. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Nézd meg!
2021. nov. 16. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen kevesebb a cukor. Nem azok az agyoncukrozott löttyök mint a többi.

Mondjuk az ára is megvan.

1 adagban (140g,mondjuk én kevesebbet raktam) van 63g ch és csak 6g cukor.

[link]

2021. nov. 16. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
szóval 10% cukor...
2021. nov. 16. 20:16
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi lenne ha szimplán kajából bevinnéd?

Ha meg nem tudod mennyit kell bevinned akkor minek a tömegnövelő?? Kisegítős vagy vagy mégis mi a bajod?

2021. nov. 16. 20:26
 17/22 anonim ***** válasza:
32%

Oké

Akkor nézzük...

Most mennyi a napi kcal, fehérje, ch, zsír beviteled?

Mennyi most a tzs-d?

Mennyi kcal mellett stagnálsz?

Mennyi kcal, ch plusz a cél?

Ha ezekre nem tudod magad a választ akkor a kérdésedre nem lehet értelmezhetően válaszolni

De válaszolok azért hátha így kielégülsz. Basszál bele mogyorót, banánt, túrót, meg egy kis olíva olajat.

Miből mennyit? nos azt a lőtéri kutya sem tudja mivel ló*asz infónk nincs amúgy rólad, csak öndutadod van de az nagy

2021. nov. 16. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy nem tudni az étrendet. (Én írtam a myomaxot).

Na most a myomax egy tápkieg,igaz egy jó minőségű, de étrend nélkül az sem tesz csodát. Egy étkezést simán ki lehet vele váltani.

Ahhoz hogy a makróid kiszámolják,és a kcal szükségleted kell a magasságod,és a testsúlyod és továbbá:

Mi lenne a cél: tömegnövelés,szálkásítás?

2021. nov. 16. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Zabot eszel?
2021. nov. 16. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, mehet a fehérjepor.

Lehet kapni mostanába' a Gymbeam-től őzfehérjeport. Sokkal intenzívebb az íze, magasabb a fehérjetartalma, ettől már csak a bálnafehérjével járnál szuperebbül testnevelő barátom. Lótejjel kellene igyad, a csődörtej lenne számodra a legmegfelelőbb!

Eredményes sportolást, sikerekben gazdag edzést Tenéked!

2021. nov. 16. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!