Tömegnövelőt miből lehet csinálni?
Igen kevesebb a cukor. Nem azok az agyoncukrozott löttyök mint a többi.
Mondjuk az ára is megvan.
1 adagban (140g,mondjuk én kevesebbet raktam) van 63g ch és csak 6g cukor.
Mi lenne ha szimplán kajából bevinnéd?
Ha meg nem tudod mennyit kell bevinned akkor minek a tömegnövelő?? Kisegítős vagy vagy mégis mi a bajod?
Oké
Akkor nézzük...
Most mennyi a napi kcal, fehérje, ch, zsír beviteled?
Mennyi most a tzs-d?
Mennyi kcal mellett stagnálsz?
Mennyi kcal, ch plusz a cél?
Ha ezekre nem tudod magad a választ akkor a kérdésedre nem lehet értelmezhetően válaszolni
De válaszolok azért hátha így kielégülsz. Basszál bele mogyorót, banánt, túrót, meg egy kis olíva olajat.
Miből mennyit? nos azt a lőtéri kutya sem tudja mivel ló*asz infónk nincs amúgy rólad, csak öndutadod van de az nagy
Az a gond hogy nem tudni az étrendet. (Én írtam a myomaxot).
Na most a myomax egy tápkieg,igaz egy jó minőségű, de étrend nélkül az sem tesz csodát. Egy étkezést simán ki lehet vele váltani.
Ahhoz hogy a makróid kiszámolják,és a kcal szükségleted kell a magasságod,és a testsúlyod és továbbá:
Mi lenne a cél: tömegnövelés,szálkásítás?
Az a lényeg, mehet a fehérjepor.
Lehet kapni mostanába' a Gymbeam-től őzfehérjeport. Sokkal intenzívebb az íze, magasabb a fehérjetartalma, ettől már csak a bálnafehérjével járnál szuperebbül testnevelő barátom. Lótejjel kellene igyad, a csődörtej lenne számodra a legmegfelelőbb!
Eredményes sportolást, sikerekben gazdag edzést Tenéked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!