Kukázás és testépítés,hogy?
Sziasztok!
Kukás autón dolgozom, mint rakodó(hátul),ez egésszen komoly fizikai meló, föleg amikor kis kukáknál vagyunk napi 200db kukát megtöltve dobálva kell beborítani a kocsiba, ez megterhelő.
Hogy tudom így beiktatni az edzést? A beosztás eléggé jó reggel 6kor meló,és amikor végzünk végzünk általánosságban elmondható,hogy 10kor már bent zuhanyzok.
Amúgy én csak arra figyelnék, hogy a lábedzést elpakoljam péntek/szombat környékére, hogy hétfőig elmúljon az izomláz, mert azzal rohadt rossz fizikai munkát végezni.
Hátban, vállban nem jellemző, hogy olyan brutál izomláz jöjjön elő. (max eleinte, amíg nagyon új a mozgásforma)
'ezert kellett volna tanulni es akkor nem ilyen munkád lenne'
Köszönöm a nagyértékű hozzászólásod :) sajna nem mindenki olyan háttérrel indul,hogy tudják finanszirozni a tanulmányait... szüleim nem élnek.
Leérettségiztem,és most csinálom a technikumomat,erre futotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!