Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéstől lehetek erős végre?

Edzéstől lehetek erős végre?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, az osztályomban szerintem én vagyok a leggyengébb, és nagyon zavar. Tesi órai felméréseken utolsó vagyok szinte mindig, ha az iskolai konditerembe megyünk, akkor én tudom a legkevesebb ismétlést megcsinálni egy adott súllyal. Illetve valamelyik nap szkandereztünk, és a legvékonyabb gyereket se tudtam lenyomni.

De miért vagyok ilyen gyenge? Pedig nincsenek nagyon vékony karjaim, kb. átlagosak.

Ha elkezdeném a testépítést, akkor lehetnék végre erős én is?

2021. nov. 9. 21:06
 1/8 MadSeal ***** válasza:
87%
Igen, lehetsz sokkal erősebb, mint most, bármennyire rossz genetikai adottságokkal rendelkezel. Az meg, hogy mi számít erősnek, relatív.
2021. nov. 9. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Hajrá, ducibuci! Lehetsz erős, ha elkezded a testépítést! Ugyan nem 18 éves vagy, hanem sokkal több, de nem baj, ne add fel! Eddz keményen, és az majd növelni fogja az erőszintedet!
2021. nov. 9. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Nagyon vékonyak a karjaid?

Erős akarsz lenni, mert muszáj?

2021. nov. 9. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy vékony kar is lehet erős,egy vastag kar is lehet gyenge (pl ha a zsírtól,víztől vastag).

Nálunk edzéselméleten, egy elhízott öreg csóka oktató azt mondta "milyen szánalmasan nézz ki ha egy kondisnak 35-ös (vékony) bicepsze van."

(Mondjuk egy kezdő kondisnak,nulla sport múlttal milyen legyen?)

Na igen,én ekkor hangosan megjegyeztem: az a 35-ös karú emberke is adhat akkora pofánvágást hogy percekig nem kelsz fel..

De a kérdésedre a válasz: igen lehetsz erősebb ha elkezdesz kondizni normálisan. (helyes étrend,helyes gyakorlatok,megfelelő pihenés)

2021. nov. 10. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Olyan edzésmódot válassz amivel a kitartásodat tudod növelni. Ha konditerem, kis súllyal viszonylag magas szériaszám. Főleg az elején. Kíméld az izületeidet, tapasztald meg, mennyire terhelhetőek, soha ne próbáld azonnal nagyot növelni az általad edzéshez használt súlyzókon. Azt hogy egy adott edzést mennire tudsz csinálni azt heteken át tudod kideríteni, mennyire megterhelő az adott edzés, tudod-e az adott elvárt intenzítást tartani és végezni az edzést.
2021. nov. 10. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha van affinitásod futáshoz, úszáshoz, kerékpározáshoz azt is megpróbálhatod, főleg lassú, hosszabbtávú állóképesség javítása/növelés miatt. Kitüzöl egy először elérhető célt, majd ha azt tudod csinálni, és elérted, fokozatosan növeled a távot pl. futásnál, kerékpározásnál.
2021. nov. 10. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Na igen a pihenés és étkezés egyensúlyát is be kell tartani, hagyj időt a pihenlsre edzés után. Illetve ha nagyobb mennyiségü edzést végzel, fogyassz annak megfelelően fehérjedús ételeket, ami persze költségesebb mint a menzakaja. Az édességek gyakori fogyasztását korlátozd, vagy ha tudod kerüld.
2021. nov. 10. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt majd megerősödsz, fiatal, ifjú barátom! A Kard Művészete irányt mutat neked!

2021. nov. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!