Ez miért van, valaki help ?
Ha egy alapgyakorlatnál (guggolás, fekvenyomás) már az utolsó épphogy kimenne, és a ha pozitív szakasz közbe kb a felénél megállok 1-2 másodperce, akkor simán megvan ? Szóval az a kérdésem, hogy utána miért érződik könnyűnek, hiszen nem pihentettem a mellemen meg stb. épphogy nehezebbnek kéne lennie nem ?
Bocsi ha rossz a fogalmazás, remélem tudjátok mire gondolok. Van is ilyen módszer amibe direkt bereraknak egy megállást ha jól tudom.
Milyen nemű vagy kérdező?
Szerintem nő és férfi annyira más testfelépítésű, hogy erre elég nehéz válaszolni.
Bár én mostanában szoktam sportolgatni - guggolást szabadtéri fitness eszközökön gyakoroltam - mégsem tudok jó tippet adni.
Talán majd valaki mással nagyobb szerencsével jársz.
Üdv:
hölgy válaszoló
Rosszul veszed a levegőt és annál az 1-2mp-es szünetnél "javítasz" ezen. Pl ha nem állítod meg akkor kifújod a levegőt, megállításnál meg levegőt veszel, bent tartod és úgy nyomod ki (vagy simán nem bírja a kardiód és a szünetben oxigénhez jutsz).
Vagy a megállítás utáni indulásnál jobban használod a lábadat, máshogy tartod a kezed, jobb a kivitelezés valamiért a szünet után. Vagy pszichésen vagy jobban ott a szünet miatt.
Ezekre tudok gondolni. Eszembe jutott még olyan is, hogy az alsó szakaszban sokkal erősebb vagy és szünet közben "pihenteted" a felső szakasz azon izmát ami a blokkoló tényező... De ez így elég baromságnak hangzik, nem hiszem, hogy pl a tricepsz pihenne bármennyire is ilyenkor, csak egy kósza gondolatnak ide írtam azért.
A man cant stand, he cant fight?
A man cant see, he cant fight?
A man cant breathe, he cant fight???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!