Sima aszkorbin-sav porból mindegy melyiket vesszük? Mennyire vannak minőségi különbségek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 20:05
1/8 anonim válasza:
Sok lehet a különbség a termékek között? Sokat számít neked?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát, azért vannak minőségibb márkák, és vannak gyanúsan olcsók is
2021. nov. 8. 20:43
3/8 anonim válasza:
Rossmanosat vegyél. 1 összetevő van benne írva, mégpedig meglepő módon az aszkorbinsav.
4/8 anonim válasza:
Én Vitakingeset használok, napi háromszor, 1000 mg-nak megfelelőt adagonként. Langyos teába, sima vízbe szuper. Olcsóbb mint a tabletta.
5/8 anonim válasza:
3000 mg minek egy napra? Teljesen felesleges.
7/8 anonim válasza:
A szervezetnek napi 200 mg-ra van szüksége.
Ha túlzottan megtolod a vitaminbevitelt, akkor az a túlzott szint válik az alap szintjévé a szervezetnek, amelyet ha lecsökkentesz vagy elhagysz teljesen, akkor hiányállapotként fogja érzékelni.
Én napi 2000-ret toltam, felfáztam és a vizeletvizsgálat során jelezte a gép is, hogy túl sok az aszkorbinsav. Szóval de, felesleges a 3000 mg.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem felesleges. Sok tanulmány van, hogy mennyire nem felesleges. Én inkább annak hiszek, mint a Te aszkorbinsavas vizeletednek, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!