Miért vannak ekkora különbségek árban a két termék között (Kollagénfehérje)?
Figyelt kérdés
A tápértéke szinte pontosan megegyezik. + Még a Stillmassnál van benne C vitamin is. A kiszerelésen látszik, hogy abban sokkal több van...
Csak nem valami átverés
2021. aug. 13. 06:43
1/3 anonim válasza:
Minél olcsóbb a nyersanyag, általában annál alacsonyabban lehet tartani az áru árát, így könnyebben megveszik. A dögkútból kiemelt bomló tetem olcsóbb, mint a kóservágáskor frissel feldolgozott nyersanyag. A nyúlenyv iszonyúan drága a csontenyvhez képest, ráadásul az összetétele is némileg eltérő, hiszen más állatfajból származik.
2/3 anonim válasza:
A marhakollagén szerintem esélyes, hogy Dél-Amerikai, szerintem kérdezz rá.
3/3 anonim válasza:
Vigyázz, az egyik 1 kiló, a másik csak 0,3 kiló!
Drága akkor szokott lenne, ha márkás, sok a reklám, vagy csak néha szerzi be az alapanyagot és nincs leszerződve fixen senkivel.
Azt meg el ne hidd, hogy egy ellenőrzött terméknél majd bomló tetemeket fognak felhasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!