Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Budapesten melyik termek...

Budapesten melyik termek vannak alaposan klímatizálva?

Figyelt kérdés
Nagyon sok teremben sóherkednek a klímával. A 4-6 villamos vonalon melyikek azok a termek,ahol jó hűvös szokott lenni?

2021. aug. 1. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Az ízületeknek nem jó ám a túlzott klímahasználat, meg nem is mindenki bírja…

Esetleg néz be valamelyik szálloda edzőtermébe, oda úgyse edzeni járnak az emberek. Hátha ott jól feltekerik a klímát…

2021. aug. 1. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
4-6 vonalán a Life1 Allee például elég jól klímatizált, engem mostanában már inkább zavar a túlzott klíma.
2021. aug. 1. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Hello, Life1 Allee-ról volna pár infód? Semmit nem írnak magukról. Árak, közönség. Mennyire zsúfolt? Milyenek a zuhanyzók?
2021. aug. 2. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: Most járt le az újranyitási akció, szóval ha jól tudom, akkor már húzósabb, 22500 ft a havibérlet. Viszont maga a terem jól felszerelt, munka után azért sokan szoktak lenni, de még úgy sem túlzsúfolt. A terem jól felszerelt, rendszeresen takarítják, az öltöző és zuhanyzó is teljesen korrekt. Az emberek is egész kultúráltak (bár van néhány akiket nem tanítottak meg köszönni, ha bejönnek az öltözőbe, de ez azért belefér). A bérlettel másik Life1 termekbe is mehetsz, szóval átjárható az egész hálózat. Nekem eddig pozitív élményem ezzel a teremmel, már csak azért is, mert számomra nagyon jó helyen van.
2021. aug. 2. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszi az infókat, nekem is jó helyen van. És tetszik, hogy 6-tól nyitva. El fogok gondolkodni rajta.
2021. aug. 2. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt még volnál kedves megválaszolni, hogy nagyjából mely korosztály veszi igénybe a termet?
2021. aug. 2. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

#6-os: Vegyes. Látni egész fiatalokat is, de múltkor láttam egyszer egy 50-60 körüli nőt, aki banyatankkal parkolt be a futópad mellé és lefutott egy félmaratont rajta miközben valami munkahelyi megbeszélés közben.

Az átlag így ránézésre olyan 25-35 körül lehet.

2021. aug. 2. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm az infókat. Minden jót: MB
2021. aug. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!