Jelenleg a termek kisebbik része van nyitva és az eddig kondizó tömeg kisebbik része gyúr teremben?
Figyelt kérdés
Nyilván a belvárosi csili-vili terem dugig van. Viszont összességében a nyitott konditermek az eddigiek fele alatt vannak és a most kondizók is? Páran kiváltották a versenyzőit de sokan megoldják otthon satöbbi? SOk terem ment csődbe? Ilyen dolgok érdekelnek a mostani kondis helyzettel kapcsolatban.2021. ápr. 12. 10:20
2/6 anonim válasza:
Ahova en jartam kb. Ugyanannyian vannak este mint a pandemia elott.
4/6 A kérdező kommentje:
Második te ilyen nagyobb terembe jársz forgalmasabb helyen? Ha valakinek van konkrétabb tapasztalata, hogy pl ő ismer 5 termet és 1 van nyitva, kettő csődbe ment, akkor az ilyeneket örülnék ha megosztanátok. Illetve az ismerősi körötök helyzetét, hogy mennyien járnak ost, ilyenek. Így érdekelne a körkép, mert így most hangosak azok a vélemények, hogy ahova én járok az tele van, viszont sokkal gyakoribb, hogy zárva van/csődbe ment?
2021. ápr. 12. 17:21
5/6 anonim válasza:
#2 vagyok: en 3 terembe jartam egybe Pesten kettobe videken. Ugyanugy megy mindegyik mint eddig. Oszinten en nem hallottam olyan teremrol ami csodbe ment. Pl. A Scitec Gold rogyasig van estenkent. (En oda nem jartam csak haverom.)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó ez érdekes, mert én olvastam olyanról, bár nem láttam előben de érted miért kamuzná be valaki, hogy csődbe ment/mentek terem/termek ha nem. A Scitec gold az nagy terem, a többi ami nyitva van ott azért kisebb a tömeg?
2021. ápr. 12. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!