Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem nő a súlyom?

Miért nem nő a súlyom?

Figyelt kérdés

Igaz, még csak 2 hónapja edzem, de ezalatt is érezhető a fejlődés. Sokkal nagyobb súlyokkal tudok edzeni, mint kezdetben, nem remeg tőle már a kezem, stb. Mondták már mások, hogy látszik rajtam (nem nehéz, mivel alig van rajtam zsír), én is érzem, hogy keményebb a mellkasom, bicepszem. Viszont a súlyom nem változott. Vagyis 0.5-1 kilót fogytam is, pedig tömegelni próbálok.

Hogy lehet ez? Erősödtem, jobban is nézek ki, de fogytam?

2021. nov. 6. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriatöbbletben vagy?
2021. nov. 6. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyél sokat...mint ahogy az összes, 10 millió ugyanilyen kérdés alá leírták.
2021. nov. 6. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Hat valszeg nem eszel eleget, de ne akarj behizni.. amig fejlodsz meg latod a valtozast addig jovagy. Utanna mar kenytelen leszel jobban belemenni a kajaba ha az nem eleg ami igy jon
2021. nov. 6. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdo vagy siman mehet egyszerre le zsir es johet fel izom, ha nem kezdo vagy emelj mindenkepp kaloriat. Amugy a tukrot kell nezni testepitesben elsosorban (ha nem versenyzel) nem a merleget.
2021. nov. 6. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ha vékony vagy alapból, nem kéne még fogynod. Akinek alapból nagyobb a testzsírjai annak szokott inkább csönkenni, és közbe fejlödni
2021. nov. 6. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Lemegy a zsír (akkor is van, ha nem vagy túlsúlyos), feljön az izom.
2021. nov. 6. 18:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Zsír a hasamon van, és szerintem abból semmi nem ment le. Igyekszem többet enni, csak nem nagyon megy
2021. nov. 6. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ott is van zsir meg viz ahol aztgondolod h nincs.. a ferfiaknak hasrol jon le legkesobb. A kajat meg eroltetni kell.. kell egy etrend vagy lega legyen meg mibol mennyit akarsz bevinni es tartani kell.. kulonben csak egy minimum szinten fogsz stagnalni. Az eves resze nehez nem az edzes..
2021. nov. 6. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Válaszolj már a kérdésre! Kalóriatöbbletben vagy? Számolod egyáltalán a kalóriákat?
2021. nov. 6. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
2021. nov. 7. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!