Miért megy fel a súlyom hétvégén?
Sziasztok, már több, mint másfél hónapja tömegelek.
Augusztusban kezdtem, és szeptemberig feljött 0.8kg.
Szeptember után pedig elkezdődött az iskola és mellé kollégista vagyok. Ott sincs baj sem az edzéssel, sem pedig a kajával. Minden maradt ugyanolyan.
Viszont 1 valamit nem tudok megérteni, hogy hétvégente, amikor hazamegyek, miért megy fel a súlyom egyik napról a másikra?
Péntek reggel megmérem magam még kollégiumban, 73.3kg, egész nap nem tudok sajnos semmit enni míg haza nem érek+ vízfogyasztás is nagyon gyenge pénteken. Hazaérek délután valamikor, másnap reggel, azaz szombaton ráállok a mérlegre és 73.8kg, amivel nem is lenne baj egyébként. Viszont, ha holnap ráállok a mérlegre, fixen 75 körüli kg-ot fog produkálni a mérleg, és nem értem miért.
Ugyan ez volt múlthéten is, és kíváncsiságból elkezdtem magam mérni hétköznap is és visszaállt a súlyom 75kgról 73kgra, szóval olyan nagy probléma nincs.
U.i.: Arra tudok gondolni, hogy mivel hétvégén figyelek a vízfogyasztásra, ezért ugrik meg hirtelen a súlyom és megy vissza fokozatosan megint hétköznap. Illetve, péntekenként mivel alig eszek, ezért hazaérve nem nagyon foglalkozok, hogy mit eszek, csak egyek valamit. Tehát, ha meglátok egy csokit, akkor simán megeszem, pedig alapvetően szigorú étrendem van, de ilyenkor nem nagyon érdekel, mert úgy gondolom belefér mert nem versenyre készülök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!