Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 27 évesen ne nagyon várjak...

27 évesen ne nagyon várjak fejlődést naturálon?

Figyelt kérdés
Amikor 19 évesen elkezdtem edzeni, brutálisan megnőttem pár hónap alatt. Pár év után abbahagytam, aztán idén újrakezdtem. Hiába edzek rendszeresen, megfelelő súllyal, kajám is rendben van, mégsem fejlődök semmit. Lehet hogy 8 évvel idősebben a szervezet által termelt hormon mennyisége kevés?
2021. nov. 5. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze 27 évesen olyan koravén vagy hogy a szervezeted teljes mértékben megállítja a tesztoszterontermelést és lehetetlen jelentős mennyiségű izomnövekedés.Kész vége,ne is nézz rá súlyokra te aggastyán,már öreg vagy te ehhez.
2021. nov. 5. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
18 evesen nyilvan maxon van minden hormormonod, de annyira nem csokken le 27 evesen hogy ez annyira befolyasolna egy amator sportolot. Amikor nullarol elkezdesz edzeni kb. Mindenhogyan fejlodsz, meg ha szarul kajalsz es edzel akkor is. Ahogy telik az ido annal tobb munka es odafifyeles kell minden teren. Edzes, kaja, regeneracio. A "kajam remdben van" mondattal szokott a legtobb gond lenni. Ha nem fejlodsz valoszinuleg nincs rendben.
2021. nov. 5. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nagy bajok vannak a fejedben, ha azt hiszed 27 évesen ilyet gondolsz:D
2021. nov. 5. 11:40
 4/8 anonim válasza:
Vagy túl hosszúak az edzéseid és könnyűek, vagy keveset eszel, vagy nem pihensz eleget és túl gyakran edzel. Ezek közül valamelyik. Egyél többet, eddzél ritkábban, használj nagyobb súlyokat alacsonyabb ismétlésszámmal és nőni fogsz mint a gép meg erősödni.Alkalmazd a szupramaximális izomfeszülés módszerét amikor izomcsoportonként a szériasúlyra amit bírsz az alapgyakorlat utolsó sorozatában ráteszel még 2-2,5 kilót így az utolsó ismétlést már csak segítséggel bírod vagy lendítéssel. Ha eszel rendesen, egy idő után már menni fog. Aztán javítasz a technikán és megint emeled a súlyt.Az izmod azért növekszik mert nagyobb terhelés éri mint amihez hozzászokott. Fekvenyomásnál legyen aki leveszi rólad a súlyt illetve átsegít a holtponton akár csak kézalátevéssel, nehogy rajtad maradjon. Számold ki mennyit eszel most, mert azzal a mennyiséggel tartod a jelenlegi súlyod. Ha hízni akarsz, adj hozzá 500kcal-t.Arról se feledkezz meg, hogy az emlékek sokszor megszépülnek. Én évekig meg voltam győződve, hogy 17 kilót fogytam másfél hónap alatt, aztán egyszer elolvastam az edzésnaplóm és kiderült, hogy 3 hónap volt az.Mostanában is volt, hogy meg voltam győződve, hogy pár napja még könnyebb voltam és a naplómból kiderült, hogy nem. Vezess edzés- kaja- testméret és súlynaplót.Fényképpel is kiegészítheted. Csak így jössz rá mi válik be neked.
2021. nov. 5. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne en 30 vagyok, de 40-50 evesen is lehet siman fejlodni.. ott inkabb mas a gond. Kaja vagy edzes.. meg hat csak par honapja kezdted ujra..
2021. nov. 5. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Brutálisan megnőni pár év alatt sem lehet naturálban, sőt, úgy igazán egyáltalán nem, nemhogy pár hónap😂
2021. nov. 5. 15:45
 7/8 anonim válasza:
6os. Simán lehet úgy nőni, hogy szétreped a bőröd naturálban is.
2021. nov. 7. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 A bőr repedése genetikától függ, nem a növekedés mértékétől. Én 2 év alatt felmentem anno naturálban ~65 kilóról 80ra, ami egyáltalán nem nagy dolog, kb 35ös karom volt, mégis fossá repedtem mindenhol.
2021. nov. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!