Egy hájas, elhízott ember miért erősebb mint egy vékony/átlagos ?
Ez egy nagyon gyökér általánosítás.
Mindig is kétszer olyan erős voltam, mint a 110 kilós tohonya spanom. Még akkor is, amikor én csak 65 kiló voltam, ő pedig már akkor is egy mázsa.
Szumóval foglalkozom, 160 kg vagyok.
Mellé erős is, felhúzni bőven megy 200 kg 10-szer, guggolás 180 kg 10-szer.
Fekve is megy 180 kg 8-szor.
Amúgy több bajnoki címem is van ebben a sportban, de ilyen 60-70 kg cicafiúkat még komolyan venni sem tudnék, ha neki állna előttem erősködni, igazából a karom vastagabb mint a dereka.
Volt már ilyen hogy kaptak sajtos tejfölöst de csak szolidat, de mégis csináltak a levegőben egy dupla szaltót mire a földre megérkeztek.
"de ilyen 60-70 kg cicafiúkat még komolyan venni sem tudnék"
"karom vastagabb mint a dereka"
Kedves anoním!
Kérelek meséld már el, hogy a tested mérete is arányos az eszed méretével? Mert szerintem nem.
Azokat a "60-70 kilós cicafiúkat" sem kell lenézni mert valahol elkell kezdeni. Gondolom az ilyenek mint te izmosan születtek meg? Akkor irány valamelyik tudományos kutató intézet,mert valószínűleg genetikai csoda vagy!
A terembe is bírom az ilyeneket,akik lenézik beszólnak a kezdő még látványos izomtömeggel nem rendelkezőket,egyet kettőt odaszólunk nekik,és csodálkoznak ha utána kitiltást kapnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!