Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem nő a lábam?

Miért nem nő a lábam?

Figyelt kérdés
Minden lábedzés után izomlázam van, mégsem nőtt egy centit sem a combom. A kaja rendben van, naponta 3500 kalóriát viszek be (120 g fehérjével). Nyár eleje óta edzek.
2021. okt. 31. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy néz ki a lábedzésed?
2021. okt. 31. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Most nagyot mennek ezek a "nem fejlődök, pedig mindent jól csinálok" kérdések.
2021. okt. 31. 14:32
 3/11 A kérdező kommentje:

4 sorozat guggolás.

2021. okt. 31. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi? 4 kör guggolás, oszt' ennyi?
2021. okt. 31. 14:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden izomcsoportra egy gyakorlatot végzek.
2021. okt. 31. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az izomláz nem jelent sokat,erősödnöd kell,az az igazi visszajelzés.Ha folyamatosan erősödsz akkor valamennyi izmot biztosan építeni fogsz ha már korrekt a formád és egy ideje csinálod.

Gondolom a guggolást heti 2-3-szor legalább csinálod így,de az leginkább combfeszítőre és seggre megy,nem túl hatásos combhajlítóra.Csinálj combhajlítóra gyakorlatokat mert így a combod egyik fele alig kap terhelést pl.:román felhúzás,lábhajlító gép

A guggolást lehet úgy csinálni hogy jobban menjen combfeszítőre,próbáld a lehető legegyenesebben tartani a törzsedet,ha lejjebb hajolsz akkor jobban megy seggre.

2021. okt. 31. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Hat azert nem fejlodik akkor 😅 nalam egy labedzes 4-5 munkasorozat guggolas (abba nincsenek benne a bemelegito sorozatok amig felmegyek nagy sulyra) aztan 4 sorozat merevlabas felhuzas, 4 sorozat feszito, 4 sorozat hajlito, vadli.. neha ezt azt cserelek labtolora vagy kitoresre. De 3-4 gyakorlat mindig megy combra
2021. okt. 31. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon nő és a felsőtestemhez képest kicsit le van maradva,annyi hogy én 500 kalóriával kevesebbet eszek mint te,és ugyan úgy edzek mint a 7-es válaszoló.
2021. okt. 31. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
21.század van, lehet, hogy gender semleges a lábad. Nekem sem nő a lábam, hanem unikornis.
2021. okt. 31. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy edzőt a teremben, ahova jársz, és neki tedd fel ezt a kérdést, mi itt látatlanban nem fogjuk tudni megmondani, ugyanis több oka is lehet, pl.: nem guggolsz le elég mélyre, túl nagy, vagy túl kicsi súllyal guggolsz, nem fogyasztasz elég kalóriát egy nap, stb...
2021. nov. 1. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!