Aki erőemelő vagy csak simán nagyon nagy súlyokkal dolgozik edzésen, ti milyen könnyen mozgattok hétköznapi tárgyakat ?
Nekem volt egy év inaktív időszakom. Viszont a kislányomat mindig úgy szoktam ébreszteni, hogy szia reggel van, majd bemászik az ölembe és átviszem a nappaliba...Aztán ahogy nőtt elkezdett nem kicsit nehezedni:)...de kondizni is elkezdtem újra, szóval most 29 kiló és úgy viszem reggelente, mint a tollpihét. Szerencsére viszonylag gyorsan visszajött az erő.
Melóban meg kell néha 220 kilós olajoshordót mozgatni...első napomon azt hittem, hogy ez lehetetlen. De simán technika minimális erő és oda megy ahova akarom a nélkül, hogy erőt fejtenék ki.
Nem okoz gondot.Mondjuk ritkán adódik,hogy ilyeneket pakolok.Amit észrevettem hogy minden apróság összetörik. kezemben.:(
Ha meg kell nyomni vagy szétszedni.A gyerek játékait mikor össze kell rakni vagy nyomni.A mulkor az ablakot nem birtam becsukni.A vége az lett,hogy ldtörtem a kilincset.A párom már kiveszi a kezemből az ilyeneket.Mintha érzéketlen lennék ezekhez.Bosszanto egy kicsit.
Nem emelgetek nehéz dolgokat, nem azért edzek. Vannak rá megfelelő eszközök. 2 világrekordom van guggolásban, világkupát nyertem, de a citromfáimat molnárkocsin hordom be mindig télre.
Hülye aki termen kívül erősködik, 95%-ban olyankor sérülnek le emberek, mert elfelejtik, hogy ott nincsenek bemelegedve semmilyen szinten.
Utálom csinálni, de a különbség ott jön ki ha van összehasonlítás. Mikor a vásárolt 150 kilós padlószőnyeget én egyedül tartom az egyik oldalt, míg ketten a másikon szerencsétlenkednek. Vagy a lomtalanításnál mikor hívnak a 70 kilós bojlert pakolni... Meg sem bírják mozdítani. Mondhatom, hogy rohadt nehéz.. de azért ritkán látok olyan dolgot a ház körül, amivel ne bírnék el. De ez mondom, halál természetes. Inkább az tűnik fel, hogy másoknak nem megy. A legtöbb tárgyal az a baj, hogy rossz a fogása.
Viszont, mikor pl. a gyerek elfárad és cipelni kell.. Hosszan. Leszakad a bicepszem pikk pakk. De ez már az én szegénységem, hogy az erőnlétem cserébe pocsék.
Magasan a teszto báttya az ember mint a dühöngő bika
Gabós a forma múltkor majdnem kollegára borítottam az asztalt...4-en fogtak le!
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__106..
Sokkal jobb volt, mikor még ezeket írogattad ki...ezek viccesebb trollkérdések voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!