1,6 kg 1 hét alatt?
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem tömegelni, 53 kg voltam, most 54,6 kg vagyok. Ugyanakkor mértem, reggeli előtt, vécézés után.2021. okt. 23. 13:50
1/5 anonim válasza:
Egyetlen hét után lehetetlen megállapítani, hogy ez reális adat-e.
2/5 anonim válasza:
Ingadozni fog, nekem is megugrott hirtelen amikor elkezdtem "tömegelni" aztán belassult. Mérd pár naponta ugyanakkor és átlagold. Ennyi izmot jó ha 2 hónap alatt felpakol valaki.
3/5 anonim válasza:
Amikor elkezdtem edzeni nekem is hirtelen tartósan megugrott a súlyom kb 2kg-vel, mert több vizet kötnek meg az izmok ilyenkor.
4/5 anonim válasza:
Lehetséges. Kérdés az, miből tevődött össze ez a plusz tömeg. Ahogy írják is előttem, abban víz István, meg persze izom és más is.
5/5 anonim válasza:
Helyesbitek.. víz is van benne, amit az izmok meg kötnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!