Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy érdemes edzenem?

Hogy érdemes edzenem?

Figyelt kérdés

Háromnapos edzéstervet követek, igyekszem tömegnövelő étrenden élni, mert nagyon vékony vagyok és szeretnék felszedni pár kilót. Viszont rám nem egyenletesen jön fel, és itt-ott nagyon zavar a zsír. Amennyire én tudom, nincs fogyás izomveszteség nélkül, illetve fordítva, nem tudok izmot növelni anélkül, hogy zsírt is szednék fel. Tudom, hogy lehet "szárazon" is izmot növelni, de elvileg nem a leghatékonyabb.

Szóval adódik a kérdés: érdemes tömegnövelő étrend mellett, 3 napos súlyzós edzés mellé heti 2-3 aerobot beiktatni? Vagy inkább fogadjam el ezt, és majd január-február környékén visszaveszem a szénhidrátfogyasztást, kis kalóriadeficitbe kerülök, és elkezdek szálkásítani a nyárra?

Elég kezdő vagyok, szóval minden tanácsot, kijavítást szívesen fogadok

2021. okt. 23. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon jól vágod a témát! Ha nehezen hízol én biztos hogy kihagynám az aerobot egy időre! Sőt így is tettem :)

Aztán majd szálkásító időszakban tolod, tök elég lesz.

2021. okt. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!