Hogy érdemes edzenem?
Háromnapos edzéstervet követek, igyekszem tömegnövelő étrenden élni, mert nagyon vékony vagyok és szeretnék felszedni pár kilót. Viszont rám nem egyenletesen jön fel, és itt-ott nagyon zavar a zsír. Amennyire én tudom, nincs fogyás izomveszteség nélkül, illetve fordítva, nem tudok izmot növelni anélkül, hogy zsírt is szednék fel. Tudom, hogy lehet "szárazon" is izmot növelni, de elvileg nem a leghatékonyabb.
Szóval adódik a kérdés: érdemes tömegnövelő étrend mellett, 3 napos súlyzós edzés mellé heti 2-3 aerobot beiktatni? Vagy inkább fogadjam el ezt, és majd január-február környékén visszaveszem a szénhidrátfogyasztást, kis kalóriadeficitbe kerülök, és elkezdek szálkásítani a nyárra?
Elég kezdő vagyok, szóval minden tanácsot, kijavítást szívesen fogadok
Nagyon jól vágod a témát! Ha nehezen hízol én biztos hogy kihagynám az aerobot egy időre! Sőt így is tettem :)
Aztán majd szálkásító időszakban tolod, tök elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!