Csak én látom azt, hogy senki nem melegít be?
Figyelt kérdés
A bemelegítés nálam nagy mumus, és elkezdtem megfigyelni, hogy a profik mit és hogy csinálnak. De nem látok senkit bemelegíteni. Egy-két ember van, aki ide-oda sétálgat 20 percig, de nem látok semmi aktív mozgásformát tőle. Egy már-már versenyszintűnek tűnő testépítővel egyszerre érkeztünk és öltöztünk át: én még csináltam a karkörzéseimet, ő már egyből felvett egy akkora súlyt, amiből bírt 3-at nyomni. Az ilyen emberek hogy nem sérülnek le? Vagy én misztifikálom túl ezt az egészet?2021. okt. 18. 14:55
11/13 anonim válasza:
Bemelegítés nélkül elég csúnyán lesérülhetsz.
12/13 anonim válasza:
Jo hat attol fugg ki h edz... Az h kocog meg tesizik kicsit 5kgval 20 evesen az nem tul serulesveszelyes 😅 De aki 150-200al guggol, nyom fekve stb az azert mas mufaj.. melegits be a ruddal csinalj 3 bokakorzest aztan vedd a nyakadba a 200at 😅 jolesz. Lehet tobbet nem edzel.. akik meg picsa sullyal edzenek azok nem "profik" meg "gyurosok" 🤷♂️
13/13 anonim válasza:
Nem csak rúddal melegít be, hanem fokozatosan emeli a súlyokat amíg el nem jut a munkasorozatig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!